KezdőlapHírekLeica optikát kaphat a Xiaomi 12 Ultra

Leica optikát kaphat a Xiaomi 12 Ultra

A Xaiomi 12 pletykák már javában ostromolják az információs netsztrádát. Ebben persze a november 30-án debütáló Qualcomm processzor is nagy szerepet játszik. A Xiaomi 12 mellett más verziók is szájra kaptak, mint a Xiaomi 12 Pro, vagy a Xiaomi 12 Ultra.

Qualcomm Snapdragon 898
A Qualcomm Snapdragon 898 SoC-ról már elég sokat tudunk, köszönve a kiszivárgott benchmarkoknak. Az elsődleges mag egy ARM Cortex-X2 alapokon nyugvó konstrukció lesz, amely 3.0 GHz-es órajelen dübörög majd. Szintén az erősebb magok sorát erősíti majd a három 2.5 GHz-es Cortex-A710 alapú mag. A kevésbé energiaigényes számításokhoz pedig ott lesz összesen négy Cortex-A510 architektúrára épülő mag, ezek 1.79 GHz-en működnek.

Xiaomi 12 Ultra

Az ismert kínai tippelő bajnok tette ki a napokban ezt a képet, amelyen egy lehetséges koprodukció megvalósulására utal. Szerinte a Xiaomi 12 Ultra telefon, Leica optikával lesz szerelve. Az Ultra verzióra idén már ne számítsunk. Mint a Xiaomi Mi 11 esetén is, decemberben jelent meg az alap kínai verzió, majd következő évben a többi. A Xiaomi újra a csúcson akar lenni a DXOMark listán, megapixelekkel és szoftverrel már nem mennek semmire. Az optikán viszont van mit csiszolni… érted csiszolni… vagyis fejleszteni. A Leica viszont az iparág talán legjobb optikáját tudná szolgáltatni a Xiaomi következő csúcstelefonjába.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek