KezdőlapHírekLast minute KARÁCSONY, mit vegyél még gyorsan 10.000 Ft alatt (xiaomishop.hu)

Last minute KARÁCSONY, mit vegyél még gyorsan 10.000 Ft alatt (xiaomishop.hu)

Az utolsó pillanatokon vagyunk túl még karácsony előtt, persze itt most az online vásárlásra gondolok, boltok még nyitva lesznek 24-ig, ha nagyon akarunk, elrohanhatunk még apróságokat venni. De nem minden hol kaphatod meg ezeket a Xiaomi cuccokat, csak online.
Bár a xiaomishop.hu ma már nem javasol szállításos vásárlást, hisz nincs garancia arra, hogy ott lesz a fa alatt. De lehetőség van személyes átvételre is, még 22-23 között, 10-től 13 óráig. További infókat ide kattintva nézheted meg.

Xiaomi szelfi bot

A Xiaomi szelfi botokból több fajta is van, egyszerű és teleszkópos, vagy komolyabb, távirányítós, tripod bot.

Xiaomi mérleg

Nem árt tudni, hogy karácsonyi zaba után mennyit kell visszafogynunk! :mrgreen:

Xiaomi fülhallgató

Vezeték nélküli, vagy vezetékes? Kinek melyik tetszik?

Redmi Powerbank

Xiaomi Mi Band és kiegészítők

Xiaomi autós kiegészítők
Xiaomi okosotthon

Okosotthon termékekből iszonyat sok van, bár van ami 10.000 Ft feletti, de megéri kiépíteni, hisz hatékonyan megkönnyíti az életünket! Szóval ide kattintva az összeset megnézheted.

Ez csak pár dolog, ami még mindig elérhető náluk raktáron, ha nagyon kellene valami, akkor keressétek őket a személyes átvétel érdekében, mert arra is már csak 2 napotok áll rendelkezésre!!!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek