KezdőlapHírekKiszivárgott a Xiaomi Mi Mix Alpha 2 telefon tervei

Kiszivárgott a Xiaomi Mi Mix Alpha 2 telefon tervei

A Xiaomi 2016-ban megrengette a mobilvilágot, az első Xiaomi Mi Mix telefonnal, hisz senki nem hitte, hogy valaha a teljes kijelzős koncepció valóssággá válik. Nem csak, hogy valósággá vált, még rá is raktak egy lapáttal a Xiaomi Mi Mix Alpha telefonnal.
A Mix Alpha majdhogynem egy teljesen körbe érő képernyős telefon, csak az az egy “csík” töri meg, melyben a kamerák és antennák helyezkednek el. De ezt már tovább is gondolták és a ma kiszivárgott szabadalom alapján, már ez sincs benne.

Helyette egy Pop-up kamerát tartalmaz az újabb terv, amit talán nyugodtan hívhatunk Xiaomi Mi Mix Alpha II.-nek. A képernyő most már teljesen körbeér, így nem rondít bele semmi. Bár a kamera modul csak egy fele néz, de ez nem számít, mivel bármerre forgathatjuk.

A benyújtott szabadalmi leírásokból a LetsgoDigital készített nekünk alapos ábrákat és 3D rajzot a telefonról. A képek alapján egy aprócska csík mégis van hátulján, hisz ott ér össze a képernyő két “széle”, vagyis ott van összeillesztve, nem egy darabból áll.

Már maga az Alpha sem egy mindennapos használatra tervezett telefon, ára sem azt tükrözi, de ez még annál is drágább lehet, már ha valaha megcsinálja a Xiaomi. Aztán ott van a képernyő védelme, ami jelen esteben nulla. Üveg nem lesz rá, talán sima fólia igen, de hát az nem az igazi. Bár az Alpha óta gondolkodok rajta, hogy mennyire élhető a konstrukció, inkább választanék egy csukogatós telefont, azon legalább lehet játszani, filmezni, srb.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek