KezdőlapHírekKözel a globális Redmi Note 11 4G

Közel a globális Redmi Note 11 4G

A Redmi Note 11 globál verziója másfél hónapja várat magára, de most úgy tűnik, hogy elérhető közelségbe került.

A Redmi Note 11 4G Kínában az 5G-s névrokon olcsóbb alternatívájaként jelent meg, és most egy ugyanilyen névvel ellátott készüléket hitelesítettek a globális értékesítésre. A vállalat legalább két hatóságtól – a szingapúri IMDA-tól és az EGK-tól, amely az Eurázsiai Gazdasági Térség több piacának felügyelő szervezete – kapott jóváhagyást.

A szivárgások szerint ez az új Redmi Note 11 4G telefon Snapdragon 680 lapkakészlettel rendelkezik majd, ami különbözik a kínai verziótól. Nem valószínű, hogy globálisan is Helio G88 platformmal fogják újra piacra dobni, mivel ugyanazt a telefont több országban, nálunk is árulják Redmi 10 néven. Mindössze annyi a különbség, hogy a hátlapon van egy plusz 2 MP-es mélység-élesség szenzot, aminek véleményem szerint semmi értelme. Nyilván a memória varinások mások lesznek, ez mindig így szokott lenni.

Ha minden specifikáció a negyedik kamera kivételével változatlan marad, akkor 6,5″-os LCD kijelzőre és 50 MP-es fő kamerára lehet számítani. Az akkumulátor 5000 mAh-s, ami maximum 18W-os töltést támogat. A kínai Redmi Note 11 4G nem kerül nagyjából 56 ezer forintnál. A globális változat esetében ezalapján olyan 70-80 ezer forintra lehet számítani. A megjelenés dátuma kérdéses, de a tanusítványok rendszerint az utolsó lépések egyikét jelentik, így biztosan közel van már. A prioritás most nyilván a Xiaomi 12.

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img