- Hirdetés -
()

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi mégsem tett le a Xiaomi Redmi Note 5 telefonról, mivel két új Xiaomi telefon kapta meg a CCC tanúsítványt – ami olyan Kínában, mint nálunk a CE jelölés – MET7S és MEE7S kódnéven.

A MET7S és a MEE7S modellszámmal rendelkező telefonokat a Xiaomi Communications Technology Co. Ltd. 2018. január 8-án regisztrálta, ezek azok a modellszámok, amelyeket akkor lesznek biztosak, amikor a TENAA oldalán is látni fogunk.

Ha még emlékeztek, a Xiaomi a Redmi 5 Plus, MEE7 és MET7 kódnéven kerültek nyilvántartásba, a Redmi 5 pedig MDT1 és MDE1. Ebből következtethetünk, hogy a Redmi Note 5 valószínűleg a Redmi 5 Plus-hoz hasonló készülék lesz, ugyan úgy két verzióval. Az előző pletykák szerint a Redmi Note 5 nem más mint a Redmi 5 Plus felturbózott változata lesz és a Snapdragon 625 helyett a még be nem mutatott 632 lesz benne és minden más ugyan az. A pletykák arról is beszélnek, hogy megtartják a jó öreg szokásokat és Indiában kerül bemutatásra, mint a Redmi Note 3 és Redmi Note 4 is.

Ezzel együtt csak remélni merjük, hogy idén már szakítanak az eddigi módszerrel, miszerint kiadják keleti régióra hangolva és majd később jön a Global verzió, ami tudni fogja a misztikus B20/800mHz frekvenciát.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -