- Hirdetés -
()

Pont két napja, hogy írtunk a MIUI 10-ről, amikor még a neve sem volt eldöntve, de most már hivatalosan is bejelentették, hogy elkezdődött a MIUI 10 fejlesztése. Mint az várható volt, minden kínai stabil rom kiadása után elkezdik a következő generációs MIUI rendszer munkálatokat.

Tegnap tartották a 2017-es éves találkozót a MIUI divíziónak, ahol kiértékelték a tavalyi munkát és megbeszélték a 2018-as terveket.

“A MIUI 10 fejlesztése hivatalosan elkezdődik ma” – mondta Hong Feng, társalapító, valamint Xiaomi alelnöke, aki a MIUI divízió vezetője.

A MIUI 9-et 2017. július 26-án jelentették be a Mi 5X bemutatásával. A MIUI 9 célja, hogy villámgyors rendszert biztosítson és nagyszerű felhasználói élményt nyújtson a stabilitás mellett, a simább működés és a jobb akkumulátor használat érdekében. Az elmúlt hónapok optimalizálásának eredményeként néhány nappal ezelőtt megjelent a MIUI 9 kínai Stabil ROM frissítése 40 régi és új eszközre. Ugyan akkor a Stabil Global romok kiadása és az új készülékek bevonása sem állt meg, két hete 9 új készülék kapta meg a 9.2-es frissítést: Redmi Note 5A/Redmi Y1 Lite, Redmi Note 5A Prime/Redmi Y1, Mi MIX 2, Redmi 5, Redmi 5 Plus, Redmi 4 Prime, Mi 3, Mi 4, Mi Note. A hetente frissülő MIUI 9 pedig elérhető már 23 készülékre: Mi MIX 2, Redmi Note 4 MTK, Redmi Note 4 Qualcomm/Redmi Note 4X, Mi 6, Mi Note 2, Mi 5, Mi 5s, Mi 5s Plus, Mi Max, Mi Max Prime, Mi Max 2, Mi 3, Mi 4, Redmi 3, Redmi 3S, Redmi Note 3 Qualcomm, Redmi Note 3 Special Edition, Redmi Note 2, Redmi 4/4X, Redmi 4A, Redmi Note 5A/Y1 Lite, Redmi Note 5A Prime/Y1.

Hong Feng a Xiaomi társalapítója és a MIUI divízió vezetője egy tavalyi interjúban mondta:

A MIUI 10-ben a mesterséges intelligenciát tartjuk szem előtt. A globális terjeszkedés az egyik legfontosabb terület, amelyet a Xiaomi vezérigazgatója, Lei Jun korábban ebben az évben hangsúlyozott. A MIUI ROM most több mint 280 millió aktív felhasználóval rendelkezik, 20%-uk pedig Kínán kívüli felhasználó. Törekszünk arra, hogy jobban működjünk a lokalizációs stratégia és a miui fordítása minél több nyelvre.

Ti mit vártok el az új MIUI rendszertől? MIUI 9-hez képest min kellene javítani, vagy milyen funkciókat kivenni/berakni? Válaszotokat itt a cikk alatt kommentben, vagy a facebook oldalunkon várjuk!

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -