KezdőlapHírekKét új Mi Store nyílik Európában még májusban

Két új Mi Store nyílik Európában még májusban

Nap mint nap írhatnánk új üzlet nyitásáról a keleti régióban, a főbb országokban, Kína, India, Hong Kong, stb. majdhogy nem napi szinten nyitnak új Mi Store boltokat. De nekünk annyira nem releváns ezen üzletek megléte, ellenben az európaiakkal.

Európában az első nagy Mi Store, még tavaly Spanyolországban nyílt, azóta nyílt még egy ugyan úgy spanyoloknál, majd múlt héten Csehországban is. A következő Mi Store nyitása Franciaországban esedékes, még hozzá 2018. május 22-én. Az első hivatalos bolt, nem másutt mint Párizsban lesz, de a hírek szerint az ország több nagy városában is terveznek üzleteket nyitni. A telefonokon és kiegészítőkön kívül a teljes Ecosystem termékpalettát el akarják hozni.

A soron következő Mi Store is az első lesz az országban ahol nyitják. Nem sokkal a spanyol bolt után, május 25-én Olaszországban, Milánóban nyitja kapuit a hivatalos Mi Store. A munkahelyek betöltésére már januárban megkezdték a munkaerő beszervezését és válogatását. 5 munkahely betöltése van a tervben, egy vezető és 4 eladó. A vezető kiválasztásakor nem kevés kitételnek kellett megfelelni, legalább ötéves tapasztalattal kell rendelkezni a strukturált technológiai vállalatok terén, mélyen ismerni az egész Xiaomi ökoszisztémát és a legfontosabb technológiai trendeket. A beosztottak feladata a teljes Xiaomi termékskála pontos ismerete, termékek értékesítése, beleértve az egész folyamatot és kiváló beszédkészség. A spanyol Mi Store felépítéséről még nincs pontos infó, de hasonlatos lesz a franciához, szóval ami tud angolul (franciául), vagy nem kell hozzá nyelv, az minden lesz.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img