KezdőlapHírekJönnek a Global Xiaomi TV-k!

Jönnek a Global Xiaomi TV-k!

Ma Indiában rendezte meg a Xiaomi az “Okosabb élet” elnevezésű bemutatóját. Többek között bemutatkozott Indiában a Mi Band 3, Mi Air Purifier 2S, Mi Bőrönd 20/24 és három féle Mi TV.

Az egész bemutató jó volt, bár sokáig érdektelen és unalmas volt számunkra, hisz a Mi Band 3 Nemzetközi verziója már kijött, sőt lassan az elsők beérkeznek az országba is, a bőröndöt már rég kinéztük magunknak és a levegőszűrő sem újdonság, a hozzá tartozó angol nyelvű Mi Home plugin is elérhető már. Ne de jöttek a Mi TV-k! Ugye eddig ezek a készülékek csak és kizárólag kínai PatchWall szoftverrel és Android alappal érkeztek, eléggé kelet specifikus beállítással és elérhetőséggel. Semmilyen Google cucc nem volt rajta, csak amit a keleti kultúra megkíván: több száz kínai film, műsor, vetélkedők, videók, egyéb tartalmak, áruház és sok minden. Persze hekkelgetthettük a rendszert, hogy némileg angol legyen az alap menü egy része és legyen rajta Google Play áruház, de hát kinek volt ezekhez kedve a rengeted tikláb-házikó-kisszék szöveg mellett? 2014-ben még a MIUI Magyarország csapata is megpróbálta ez egész rendszert magyarosítani, kevés sikerrel.

Első körben a Xiaomi ezeket a készülékeket fogja az új rendszerrel kiadni Indiában:

  • Mi LED TV 4C PRO (32-inch)
  • Mi LED TV 4 PRO (55-inch)
  • Mi LED Tv 4A PRO (49-inch)

Ezek az országban 2018. október 9 és 10-től lesznek elérhetőek a webes felületeken, tehát érdemi változást a Mi TV rendszerekben csak ezután várhatunk.

Legfrissebb Android TV 8.0 Chromecast támogatással és Google Play Store áruházzal.

Beépített Google hangkeresés!

Dedikált Google Voice search gomb a távirányítókon, tehát nem csak szoftveres fejlesztést eszközöltek, hanem ezek a tévék már Global Version matricával lesznek felszerelve. Tehááááát jöhetnek Európába!!! 😀

Mi TV 4C Pro HD támogatással ~ 57.165 Ft
Mi TV 4A Pro HDR és Full HD támogatással ~ 114.335 Ft
Mi TV 4 Pro 4.9 mm vékony és 4K támogatással ~ 190.560 Ft

Reméljük nem csak ezek a készülékek kapják meg ezt a szoftvert, mert lenne még jó pár TV, BOX és Projektor amit szívesebben használnánk nem csak egy közbenső eszköznek, hanem teljes valójában. Októbertől figyeljük a Mi TV global piacot, hátha megindul a globalizálás ezen a vonalon is.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img