KezdőlapHírekXiaomi India Guinness világrekordot állított fel

Xiaomi India Guinness világrekordot állított fel

Xiaomi India, tegnap 2018.09.26-án egy új Guinness világrekordot állított fel. Xiaomi okos izzókból elkészítette a világ legnagyobb világító logóját.

A levegőből jól látható világító mozaik logót 9.590 darab Philips gyártmányú Xiaomi RGB okos égővel rakták ki. Ez jelenleg a világon a legnagyobb ilyen mozaik izzó logója.

A Xiaomi India marketing csapatának ötlete volt, bár nagyon nem kell reklámozni Indiában a Xiaomi márkát, hisz az első számú telefongyártó cég az országban. De azért nem árt egy kis plusz, hisz a cég nem csak telefonokkal akarja megvívni a csatát az ország vezető gyártóival, hanem egyéb területeken is, mint a televízió és Mi Home rendszer.

Ez egy újabb fantasztikus év volt számunkra az első Guinness World Records sikerével. A Xiaomi IndiÁBAN az innováció megtartÁSA ÉRDEKÉBEN, mindent megteszünk, biztosítva, hogy innovatív technológiánkKAL A legjobbat nyújtsuk a leginkább becsületes árképzéssel rendelkező fogyasztók számára. Ugyanaz az innovációs elem vonatkozik a marketing erőfeszítéseinkre is, amelyek kreatív képességeinket a legjobbak közé sorolják. Ez a Guinness World Records LÉPÉS volt egy egyszerű, mégis szívből jöVŐ, minden Mi RAJONGÓ és Xiaomi munkatársainknak, akik segítettek abban, hogy a lehető legjobbaT kihozzák beLŐLÜNK, és hozzájárultak a nagy utazásunkhoz.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img