web analytics
KezdőlapHírekNovemberben nyílik az első Mi Store Londonban

Novemberben nyílik az első Mi Store Londonban

Az európai fizikai bolt nyitások üteme folyamatosan növekszik, keleten már szinte naponta nyílnak üzletek, míg Európa kevésbé célpont. Ámbár a növekedés elég jó ütemben halad és a hivatalos viszonteladók egyre több országban vállalják ezt a szerepet.

Még csak cikk, vagy bejelentés sem történt a londoni üzlet nyitásáról, de egy helyi munkaerő piaci oldal már hirdeti a hamarosan megnyíló üzlet állásait.

A fenti felsorolást a Mi-Tech Retail nevű vállalat tette közzé, amely a Xiaomi hivatalos partnere a spanyolországi Mi Stores hálózatnak is. Az állás listák közé tartozik az Üzletvezető és értékesítési asszisztens, Westfield London, Shepherds Bush címen létrejövő üzletbe. Az értékesítési asszisztens pozícióban megjelöli az új áruház indításának hónapját – novembert.

Jelenleg nem tudjuk megbecsülni azt a pontos dátumot, amikor Xiaomi megnyitja az új Mi áruházat, de mivel nem messze vagyunk novembertől, a közeljövőben további részleteket szolgálhatunk. Érdemes megjegyezni, hogy ez az új Mi Store Londonban lesz az első fizikai hely, ahol Mi termékeket vásárolhatnak az egész Egyesült Királyságban.

Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK

Legújabb cikkek