Már több, kisebb pletyka felreppent, hogy 2019. március 18-án, Kínában ismét bemutatóra számíthatunk. Ma hivatalosan is bejelentette Lei Jun a Weibo-n, hogy három készüléket is be fognak mutatni ezen a napon.

Nem meglepő, hogy bizony Kínába ér a Redmi Note 7 Pro, csak a specifikáció nem került még ki. Lehet, hogy fordítva nem igaz az azonos készülékek tulajdonságainak megváltoztatása, miszerint a kínai megjelenés után Indiában ugyan azon a néven egy gyengébb lesz kapható. Bár többnyire biztos, hogy nem kap a kínai Redmi Note 7 Pro jobb hardvert, mint amit az indiai bemutatón láthattunk.

Emellett jön végre a Redmi 7! Aminek a pontos hardverét még mindig homály fedi, de a nagy tesóval ellentétben, hátul üveg hatású műanyag hátlap lesz, dupla hátsó kamera, ami valószínűleg az indiai Note 7 felállásban kerül beépítésre, tehát, ne számítsunk 48MP felbontásra. Ujjlenyomat olvasó hátul és egy kis bújtatott infó a zárképernyőn, az a megjelenés napja: 2019.04.06.

Ami a TENAA oldaláról kiderült róla csak annyi, hogy a képernyője 6.2″ és csak HD+, Qualcomm Snapdragon 632 fog benne duruzsolni és már 2/16 RAM/ROM párostól lehet majd kapni. Áráról csak annyi derült ki, hogy 7-800 Jüan körül lesz, ami nagyjából 30-34.000 Forint, természetesen ez a kínai ár.

Nem meglepő, hisz már írtunk róla, de ugyan ezen a napon mutatják be a Black Shark 2 Gamer telefont is.

Két AnTuTu kép is kikerült a netre az új telefonról, de több mint valószínű az első vagy fagyasztóban töltötte az estét és úgy tesztelték, vagy kamu, a második már kissé hihetőbb, mivel csak kevéssel jobban teljesít, mint az Mi 9.

Ami eddig kiszivárgott róla, hogy Qualcomm Snapdragon 855 SoC teljesít benne, FHD+ AMOLED kijelzője lesz, dupla hátsó kamera, ami valószínűleg a szokásos 12+5MP AI támogatással, 8 GB RAM és 128 GB háttértár, de biztos lesz belőle 10 GB memóriával is.

Android 9 alap és a szokásos Joy UI, természetesen az új Game Turbo kiegészítővel és új felülettel.

Jövőhéten hétfőn, minden kiderül! Kövessétek oldalunkat és a kibeszélő csoportunkat, a további friss infóért és a kisebb hírekért!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ