A Helloxiaomi fejlődésének fontos pontjához érkezett: már kevesen vagyunk ennyi munkához, további szerkesztőkre van szükségünk, ezért a Xiaomishop segítségével pályázatot indítunk leendő szerkesztőink részére. Ha úgy érzed, hogy van kedved és tehetséged ehhez a pályához, akkor jelentkezz a “Szerkesztőt keresünk” pályázatunkra! A legjobb három pályázó lehetőséget kap arra, hogy három hónapig a Helloxiaomi külsős szerkesztője legyen – a három hónap leteltével a legjobb külsős szerkesztő pedig a Helloxiaomi főállású tagja lehet (de a közös munkától függően a két legjobb vagy akár mindhárom külsős szerkesztő is főállású tag lehet)!

Minden érvényes pályázattal jelentkező pályázó ajándékba kap egy Xiaomi tollat!

A pályázat feltételei:

  • 1db szabadon választott Xiaomi termékről szóló teszt vagy beszámoló, amely lehet:
    • írott verzió: szerkesztett dokumentum formátumban, képekkel, illusztrációkkal, min. 1 oldal, maximum 3 oldal terjedelemben,
    • videós verzió: rövid kicsomagoló vagy termékbemutató videó, minimum 2, maximum 10 perc hosszúságban (mobiltelefonnal rögzített felvétel is megfelel, de azért legyen nézhető kivitel 😀

Fontos a pontos és szakmailag is korrekt fogalmazás (ne vállalj többet, mint amit tudsz, nem fejlesztőmérnököt keresünk, de azért látszódjon, hogy utána mentél a témának!), a megfelelő helyesírás és némi egyéni stílus. Videó esetében a tiszta és érthető beszéd, a pontos és szakmailag korrekt fogalmazás a lényeg, viszont az egyéni stílust a videónál jobban díjazzuk – showmanként is érdekes lehetsz!

Fontos, hogy ne másolj más magyar tesztről/bemutatóról, nem az utánzás a cél, hanem a saját hang, a saját egyéniség! Amely pályamű a fenti kritériumoknak eleget tesz, érvényesnek tekinthető.

A teszt/beszámoló dokumentumot csatolmányként küldd el nekünk a hello@helloxiaomi.hu email-címre, “Szerkesztőt keresünk pályázat” tárgymezővel és ha videót készítettél, azt töltsd fel a Youtube oldaladra privátként és a linkjét küldd el ugyan így.  A levélben röviden mutasd be magad és fejtsd ki, hogy miért szeretnél szerkesztő lenni!

A pályázatokat 2019 március 13. és 31. között várjuk, eredményhirdetés április 8-án!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ