- Hirdetés -
()

“Új Világ az audió és videó technológiában”


Ovasható a legújabb MiJia okos otthon eszköz sajtóanyagában.

A Xiaomi újabb, közösségi finanszírozásból megalkotott projektor mutatott be.
A Mijia családba tartozó készülék elég hosszú névvel rendelkezik. Hivatalosan Mijia iNovel Yi Luowei Me2 néven említik, de mi most a becenevén (iNovel Me2) említjük a továbbiakban.
A Xiaomi szárnyai alá tartozó két projektorról már korábban beszámoltunk. A házimozi fanatikusoknak megalkotott Mi lézer LED projektor tudásához képest nem kerül csillagászati összegbe. A XGiM Lightank W100 futurisztikus okos projektor elsősorban egyedi dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, de beépített operációs rendszerének köszönhetően az üzleti szegmens a célközönsége.
Ezen a héten egy újabb, ún. intelligens split projektort mutatunk be.

HD-minőségű filmeket szeretnél nézni a nappalid falán? Esetleg a játékkonzolod számára keresel valami nagyobb megjelenítőt? Mobilod fotóit szeretnéd megosztani a szeretteiddel, élvezhető méretben?
Neked találták ki az iNovel Me2 projektort.

Az iNovel Me2 képes átlósan akár 300 hüvelykes megjelenítésre ( 40-300″ között állítható), és támogatja a 1080p/4K felbontású vagy HDR10 nagy dinamikatartományú forrásokat.

A gyors autofókusz torzításmentes képet biztosít. A trapéztorzítás korrekciója a vetített kép függőleges vagy vízszintes igazítását teszi lehetővé, hogy a lehető legegyenletesebb képet láthasd.
Az egyik kiemelkedő funkciója a moduláris (split) kialakítás.
A split kialakítás azt jelenti, hogy a kivetítőt ketté választható: a fő kivetítő egységre és a HiFi hangszóróra. A hangszóró rendelkezik Bluetooth-al, amely lehetővé teszi a többi eszközzel történő párosítást. 20 W-os saját teljesítmény a legtöbb orrhoni helyiségben elegendő.
A moduláris kialakítás jótékony hatással van az iNovel Me2 hordozhatóságára. A készülék valóban kompakt és könnyen szállítható otthon és az irodák között.

A Xiaomi felszerelte a kivetítőt a MIUI OS és a PatchWall technológiával, amely lehetővé teszi a tartalom zökkenőmentes megtekintését.
Az iNovel Me 2 intelligens funkcióit a Xiaomi Mi TV funkciójának köszönheti. Ha rendszeres kivetítőként használnánk, úgy működik, mintha egy Mi TV-t vezérelnénk.

A meghajtásról egy Mali T830 GPU-val párosított Amlogic T986 processzor gondoskodik, 2GB RAM-mal és 16GB beépített háttértárral.
A SoC megbírkózik a 4K / 60fps tartalmakkal is.

A megvilágításról egy OSRAM Ostar RGB félvezető fényforrás gondoskodik 1000 lumenes fényerővel. A gyártó azt állítja, hogy az iNovel Me2 fényforásának élettartama körülbelül 30.000 óra, ami azt jelenti, hogy nagyjából 20 évig használhatjuk, napi 4 órás használat esetén. Elég meggyőző.

Ezen kívül az iNovel Me2 akkumulátora 6 órányi folyamatos használatot bír, mielőtt töltőre kellene dugni.
Különféle bemeneteken keresztül is ráköthetők a külső eszközök:

  • AUX
  • HDMI
  • USB 2.0
  • USB 3.0
  • DC IN.

A projektor ventilátor zajának csökkentése, és a hő hatékony elvezetése érdekében, a burkolat belső részét grafénnel vonják be. Ezt az anyagot azért választották ki, mert 10-20x jobb hővezető képességgel rendelkezik, mint más anyagok, így segít a hő gyors és hatékony kiszellőzésében.

Az iNovel Me2 ára ¥ 4999 ($ ​​745). A távvezérlő hasonlít a Mi TV / Mi Box távirányítóihoz (csak ez fehér). A kábelek mellé egy fekete hordtáska is tartozik.
Szeptember 23-tól kezdődik az értékesítés. Magyar forgalmazásról egyelőre nincs információ.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -