Mijia 2017 termékbemutató: Mi Lézer projektor és Ninebot Plus

2116
- Hirdetés -

A Xiaomi az intelligens telefonok mellett széles termékválasztékot kínál. A Mijia márka tavaly bejelentette a Mi Ecosystem termékek új márkáját, Mijia indukciós rizs főzőt, Mijia vérnyomásmérőt, Mijia robotporszívót, csak hogy néhányat említsünk. A Mijia logója pajzsnak tűnik és igen, termékeik megbízhatóak, mint egy pajzs.

A szabadba és a nappaliba hozta el most a szórakozás lehetőségét a Mijia a Ninebot Plus és a Mi Laser Projector személyében.

Bemutatkozik a Mi Laser Projector, a világ első mozi szintű lézerkivetítője!

Bemutatkozik a Ninebot Plus!

A Ninebot Plus új kiegészítője, a Ninebot Plus kamera

A Ninebot Plus és Mi Laser Projector mellett egy ultrahangos fogkefe is napvilágot látott.

 

  MI LASER PROJECTOR  

 

Ez egy hatalmas áttörés a Xiaomi számára, hisz ez a világ első mozi méretű lézeres kivetítője. Világelső képméretben is, hisz a Mi Lézer Porjektor képes akár 150″ képátmérőjű kép létrehozására, nem beszélve az áráról, ami Kínában 9.999 RMB, ami megközelítőleg 405.000 Ft. Jelenleg a Xiaomi a piacvezető ebben a technológiában ezekkel a tulajdonságokkal.

A Projektor másik óriási előnye a többi piaci résztvevővel szemben, hogy a Xiaomi beépítette a Mi TV-t, annak minden jóságával együtt. Csak kapcsolódj fel a Wifi-dre és máris nézheted kedvenc filmedet vagy sorozatodat. Csodálatos hangfelismerő funkciójával a távirányító is elfelejthető.

A Mi TV csapatának köszönhetően a hangzárásra sem lehet panasz méretéhez képest, a jól ismert Xiaomi TV hangszóró technológiának köszönhetően. 4 nagy teljesítményű, beépített hangszóróval rendelkezik, amely maximális frekvenciát biztosít.

Az 5000 Lumen fényerőnek hála, a szemünk megerőltetése nélkül élvezhetjük az egész estés filmeket. A Mi lézer projektor és a hagyományos kivetítő közötti színkülönbség összehasonlítása. A Mi lézer projektor több élességet biztosít színekben és nagyobb kontrasztot ad minden színtónus között.

Figyelembe véve a kép élességét, a Mi lézer projektor a legmodernebb technológiával rendelkezik – a fejlett lézerfoszfor-kijelző – a nagy pontosság és a nagy kontraszt érdekében.
A Mi lézer projektor az APPTRONICS és a Texas Instruments technológiáját tartalmazza, a fényforrást optoelektronikus technológia és a DLP képalkotó chip biztosítja. A partnerek kizárólagos célja a termék vizuális minőségének javítása. A két cég technológiájának köszönhetően a lézer 25.000 óra élettartammal rendelkezik, ami napi 2 óra filmezéssel 34 évig is elketyeg!

 

  NINEBOT PLUS  

 

A Ninebot Plus mint nevéből is kiderül, a 2016-ös Ninebot mini továbbfejlesztett változata, amit a MIUI találkozón hazánkban is kipróbálhatták a a rajongók. Az új verziót szintén az amerikai Segway gyártót 2015-ben felvásárolt Ninebot gyártja.

Az új Ninebot nem csak kinézetben, hanem árban is magasabb az elődnél.

A Ninebot Plus két 11 hüvelykes felfújható csúszásgátló gumiabroncsot és egy új magnézium ötvözetű rugalmas vázat tartalmaz. Súlya 16 kg, mérete 57,7 cm × 28 cm × 62 cm. A Ninebot Mini-től eltérően csak fehér színben érkezik.

A Ninebot Plus számos új funkcióval és fejlesztéssel bír az elődhöz képest. Nagyobb helyet kapunk a lábunknak, vékonyabb lett a váz, erősebb elektromotor a kerekekben, nagyobb kapacitású akkumulátorok és nagyobb teherbírás.

Távirányítás

A Ninebot Plus egyik legnagyobb újítása a távirányíthatóság. Távolról feloldhatod, ki- illetve bekapcsolhatod a fényeit, vagy aktiválhatod a “kövess” funkciót. A távirányító 9 óráig üzemel egy feltöltéssel, a 680 mAh akkumulátort 3,5 óra alatt lehet teljesen feltölteni.

Hordozó mód

A Ninebot Plus képes segíteni a cipekedésben, bevásárlásban. Az önbeállító gravitációs funkciónak köszönhetően a Ninebot Plus mindig megtalálja az egyensúlyt, még meg is pakoljuk súlyos holmival. Maximális terhelhetősége 20 kg.

Ninebot Plus kamera

Ez az egyik leghihetetlenebb új funkciója a járgánynak. Ha szeretnél videót készíteni menet közben, csak csatlakoztasd a Xiaomi PTZ kamerát az ülés és a robogó közötti speciális nyílásba. A kamera 3 tengelyes OIS-vel rendelkezik, 1080p felbontásban tud rögzíteni, 104 fokos szögben.

Specifikáció

A Ninebot Plus maximális sebessége 18 km/h, hála a kerekekkénti 400 wattos elektromotornak és együtt a kettő 2500 wattos turbófeltöltési módot tud biztosítani. A robogó IP54 minősítéssel rendelkezik és 100 kg maximális terhelést támogat lovas módban. A 329 Wattos akkumulátor rendszer 42 darab 18650-es nagy teljesítményű lítium elemből áll, amelyek egyetlen töltéssel akár 35 km-t is meg lehet tenni. A töltési idő kb. 5,5 óra.

A Ninebot Plus ára 3499 ¥ (~ 514 $) és július 11-én 11 órától lesz kapható. Ez elérhető a Mi hivatalos weboldalán, a Mi Home áruházakban és a Jingdong Mall-ban (JD.com).

- Hirdetés -