Futurisztikus okos projektor a Xiaomi-tól – XGiM Lightank W100

941
- Hirdetés -

Szükséged lenen egy projektorra, amely megkönnyíti a prezentációdat?
Szereted az egyedi formatervet?
– A Xiaomi XGiM Lightank W100 intelligens projektora a megfelelő Számodra.
Modern megjelenésével, kiemelkedő tudásával máris garantált a siker.

Intelligens projektorokból széles választék érhető el napjainkban is. A WiFi csatlakozás, az Android rendszer futtatás sem újdonság már. De tudunk számodra egy valóban használható, megbízható eszközt, hogy Neked már csak a előadásodra, és ne a technikára kelljen koncentrálnod.
A W100 projektort az emeli ki a tömegből, hogy kifejezetten komoly tárgyalásokra is használható teljes Windows 10 operációs rendszerrel látták el. Az Office 365 és a Skype for Business teljes verzióját is megkapta. Mindössze a mellékelt billentyűzetet és egeret kell csatlakoztatni, és máris kész egy komplett prezentációs eszköz.

A Lightank W100 szépsége vitatható. Viszont, ha ismered az Assassin’s Creed-et, akkor nem nehéz kitalálni, honnan származott az inspiráció a dizájner számára.

A projektor 1000 ANSI lumen fényerejű,  LED-es fényforrást használ, 30 000 órás élettartammal.
4 GB RAM-mal, 32 GB-os eMMC háttértárral rendelkezik, Intel® Apollo Lake N3350 processzorral és Gen9 LP12EU GPU-val működik.
A W100 által kivetített kép olyan éles, mint egy LCD monitor, a LED-es fényforrás élettartama akár 10 év is lehet.

A csatlakoztatáshoz két USB 2.0 port, egy USB 3.0 port, egy HDMI port és egy audio kimenet áll rendelkezésre. Ellátták ac-s (kétcsatornás, 2.4 és 5 Ghz) WiFi-vel, és a Bluetooth 4.0-val. Ezeken felül megvásárolható egy vezeték nélküli dongle, amely az USB porton keresztül csatlakozik, és 10 másodpercen belül tükrözi a laptop képét a kivetítőre. A dongle mind Windows, mind Mac OS rendszerekkel kompatibilis.

A W100-at hangszórókkal és mikrofonokkal is ellátták, ezért konferenciahívásokra is alkalmas.

A Lightank W100 súlya csupán 1,5 kg, mérete 345 × 338 × 57 mm. Az ára (~ 735 $) járulékos költségekkel kb. 250e forint. A csomag tartalmaz egy vezeték nélküli dongle-t.
A W100 már megvásárolható ezen a linken
(A készletek folyamatosan elfogynak, ezért időben érdemes lecsapni rá.)

Pár hónappal az otthoni mozizás szerelmeseinek bemutatott Cinema lézer-projektora után a Xiaomi-nak ez a második – kifejezetten prezentációs célokra – megalkotott LED-es projektora. Sőt, annál is több.

- Hirdetés -