KezdőlapHírekÍgy nézhet ki a Xiaomi 12 Ultra a kiszivárgott tok alapján

Így nézhet ki a Xiaomi 12 Ultra a kiszivárgott tok alapján

Az előző cikkben bemutatott tokok és kiszivárgott infók után, a kedvenc render csapatunk, a LetsgoDIGITAL máris elkészítette a Xiaomi 12 Ultra élethű képeit.
A Xiaomi 12 Ultra már egyszer szerepelt az elképzelt telefonok felhőjében, akkor még az elődhöz hasonlóan másodlagos képernyőt képzeltek el a hátuljára. De a napokban kiszivárgott állítólagos tokokból kiindulva, a grafikusok újra alkották a telefont. Ebből született meg a fent látható képeken az Ultra renderelt 3D képei.

Feketében is megalkották a telefont és így talán még érdekesebben néz ki, már ha valakinek ilyen kifacsart értékrendje van. Az információk alapján, a középen található hatalmas LEICA optikai alatt egy Samsung ISOCELL GN5, 50 MP-es érzékelő foglal helyet. Továbbfejlesztett Dual Pixel Pro autofókuszt tesz lehetővé, ez az ISOCell GN2 utódja, amelyet a Mi 11 Ultra-ban használnak.

Az elődhöz hasonlóan a további kamerák sem lesznek gyengék. A szuper széles látószögű valószínűleg ugyan csak 48 MP lesz, úgy mint a periszkópos teleobjektíves. A további kamerákról tényleg csak találgatni tudunk, hogy milyen szerepet fognak betölteni. A jobb oldalon további két érzékelő látható, amelyek együtt alkotják a dTOF lézeres autofókusz rendszert. Az alsó részen egy hármas LED vaku található – ezt a Xiaomi Mi 11 Ultra-ból már jól ismerünk.

Lehet, hogy mind ez igaz lesz, de lehet, hogy nem. A Weibo-n már felmerült az is, hogy ez az egész csak egy nagy átverés, mivel az első tokokon látszott, hogy 3D nyomtatott. De a legújabb szilikon tok képe ennek pont az ellenkezőjét sugallja. A LEICA logó is csak elképzelt, mivel a Xiaomi még nem nyilatkozott a két cég közötti együttműködésről, szóval vagy nem igaz, vagy még nem jelentették be.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek