KezdőlapHírekÁllítólag kiszivárgott a Xiaomi 12 / Pro / Ultra tokja, nem fogsz...

Állítólag kiszivárgott a Xiaomi 12 / Pro / Ultra tokja, nem fogsz hinni a szemednek!

A Xiaomi 12 család még idén, decemberben bemutatkozik, a MIUI 13 rendszerrel egyetemben. Már nagyon sok mindent tudunk róla, pletykákból és a kiszivárgott információkból. Bár a kinézetéről még csak találgatások és elképzelt render képek vannak, ma reggel kikerült 3 tok, ami állítólag a Xiaomi 12 / Pro / Ultra tokja.

Xiaomi 12
A fenti kép is csak egy elképzelt renderelt kép, de lehet, hogy nagyon közel áll a valósághoz. A ma reggel kiszivárgott tokok is lehet, hogy csak erre építenek és lelkes kínaiak kinyomtatták. De az Xiaomi Ultra tokja olyan hátborzongtató, hogy talán igaz is lehet.

Xiaomi 12 / Pro

A Xiaomi 12 és Pro tokja nagyon hasonló, csak apró különbségek vannak közöttük. A hármas kamera szett megvan, de a sima 12-es dupla LED villanó kivágása vékonyabb. Valószínűleg a Pro-ban nem csak 2 LED lesz, hanem még lézeres AF.

Xiaomi 12 Ultra

A Xiaomi 12 Ultra merőben más lehet, mint amit eddig megszoktunk. Bár körben tagolt kamera elrendezés nem újdonság, nem csak a konkurenciánál, házon belül sem. De ez… ez valami elképesztő. 6, az az hat kamera van a hátlapon! Ebben benne lehet, a 108 MP Samu kamera, meg az 50-es, teleszkópos zoom kamera, ultraszéles, makró, mélység érzékelő. Dupla LED vaku, lézeres AF. Az elődhöz képest viszont ezen nincs hátul másodlagos kijelző.

Kíváncsi leszek, hogy a Xiaomi 12 / Pro / Ultra tokja igaz e vagy sem. Hamarosan úgy is kiderül, még decemberben bemutatják a telefonokat, vagy is csak reméljük. A Mi 11 telefont 2020. december 28-án mutatták be, a Mi 11 Ultra-t pedig 2021 márciusában. Ha ebből indulunk ki, akkor még várnunk kell rá.

Xiaomi 12 Specifikáció

Xiaomi 12 SD 8 Gen 1
A Xiaomi 12 specifikációjából a biztos, az a SoC, ami a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lesz. Ez tuti. A többi csak spekuláció, de többnyire ilyen közel a bemutatóhoz, már körvonalazódik. A képernyője 6.67″ AMOLED kijelző lehet, 120 Hz képfrissítéssel, HDR10+ támogatással. 6/8 és talán 12 GB LPDDR5 memóriával és 128/256 GB UFS3.1 háttértárral. Kamera négyese 50 MP főkamera, 13 MP ultraszéles és 5 MP makró és 20 MP szelfi kamerából állhat. 5.000 mAh akkumulátorát az új 100 W töltéstechnológiával akár 20 perc alatt tölti fel, de a pletykák szerint lesz vezeték nélküli töltés is, ami 50 W. A másik nagy pletyka, hogy az ujjlenyomat olvasó a képernyő alatt lesz. A megjelenésekor talán már az új MIUI 13-at mutatják be rajta, de jelenleg még csak MIUI 12.5 van rajta, Android 11 alapon.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek