A Xiaomi tegnap hivatalos Weibo oldalán osztott meg egy posztot, melyen egy digitális ébresztőóra volt látható. Miután helyi idő szerint 10 órakor “ébresztett”, aktivált egy plakátot, melyen a közelgő zászlóshajó bemutatásának dátuma szerepel.
Az Mi 9 tehát 2019. február 20-én mutatkozik be Kínában.

A Xiaomi vezetői már most úgy nyilatkoznak róla, hogy nemcsak teljesítményben lesz brutális, de a legszebb Mi szériás okostelefont sikerült megalkotniuk. Erre kíváncsiak leszünk.

Ami a telefon specifikációit illeti, a korábbi információk alapján biztosra vehető a Qualcomm Snapdragon 855 nyolcmagos processzorának használata. Korábban megjelent a Geekbench benchmarkjában is mérési érték, ami 3158 pontot mutatott egyszálas, és 11174 pontot többszálas teszten.

Feltételezhető a 27 W-os gyorstöltés támogatása, ami a 3C tanúsítvány alapján még valószínűbb. A telefon már pitével (Android 9 Pie operációs rendszerrel) érkezik MIUI 10-zel.

A közelmúltban egy Xiaomi ügyvezető képet posztolt a Weibo-n a közelgő Mi 9-cel. Bár megpróbálta elrejteni hátsó kamerát, azért csak látszódott, hogy már három szenzort használnak.

Bár még nem erősítették meg, az Mi 9 6,4 hüvelykes kijelző (kijelzőbe épített ujjlenyomat érzékelővel) és egy 48 megapixeles + 12 megapixeles + 3D ToF lencse tripla egység fogja a főkamerát alkotni. Elöl pedig egy 24 megapixeles kamera várható. Akkuban pedig csak egy kicsit lehet erősebb az Mi 8-nál,  3500 mAh akkumulátorral érkezhet.
Izgatottan várjuk a február 20-át.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ