KezdőlapHírekFCC tanúsítványt kapott a Xiaomi Mi 11 Lite, ami az indiai piacon...

FCC tanúsítványt kapott a Xiaomi Mi 11 Lite, ami az indiai piacon POCO F2 néven jelenhet meg

A Xiaomi Mi sorozat legjobb telefonjai eddig mindig az év elején jelentek meg, de most a 11-es túl hamar lett bejelentve, hogy a cég elmondhassa magáról, a legelső Qualcomm Snapdragon 888 procis telefon a világon.
A megjelenés előtt, mikor már hivatalos volt, keringtek pletykák Lite, Pro és Mini verziókról is, de eddig semmi hírét nem adták, hogy valaha megjelennének. Ezek közül leginkább a Mini nagyon várós, hisz a kis képernyő nagyon sokaknak számítana! De nem az jön, talán először, hanem a Lite.

Az FCC listáján felbukkanó Xiaomi telefon egyértelműen a Xiaomi Mi 11 Lite, ami nem csak Kínában, hanem globálisan fog megjelenni, mint a nagytesó, hisz abban is megvannak azok a frekvenciák, amik hazánkban is szükségesek, mint pl. B20/800MHz.

A dokumentumokból pár dolog kiderül az új telefonról, miszerint max LTE/4G tudása lesz, így kap egy Snapdragon 732G (remélhetőleg) procit, BT5.1 és WiFi 2.4/5GHz és MIUI 12 fut rajta, valszeg Android 11 alapon. 4.150 mAh akkumulátor, ami kisebb méretre utal, mint a sima 11, remélve, hogy nem csak vékonyabb, hanem képernyő is.

Egy vietnámi youtuber szerint így fog kinézni, ugyan úgy megmarad a hármas kamera sziget, csak nem lesz olyan szép, mint a sima 11-en. Kamerái 64 / 8 / 5 MP lesz, kijelzője sík, nem lekerekített, de hogy AMOLED vagy LCD lesz, még nem tudni.

Más pletykák szerint az Indiában megjelenő POCO F2 kínai változata lesz, némi módosítással, mert a kódnevük csak egy karakterben különböznek. Szóval folytatódik az átnevezés…

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek