KezdőlapTermékekMiJia termékekEnergia a szabadban - MiJia autós inverter bemutató

Energia a szabadban – MiJia autós inverter bemutató

2018. január 19. – Idő előtt kiszivárgott a MiJia legújabb termékének specifikációja, melyet másnap hivatalosan is bemutattak. A MiJia autós menetrögzítők mellett már kifejezetten autókba fejlesztett párátlanítót, és légtisztítót is kínál. Most pedig bemutatták autós inverterüket, mely egyúttal szabványos USB-s töltő is egyben. A forma ismét nem szokványos, és a Xiaomi Smart Home termékhez hasonlóan fehér színű. A passzív hűtésnek, és a hatékony hőelvezetésnek köszönhetően hangtalanul működik. Bár EU csatlakozást önmagában a termék nem támogat, átalakítóval ez könnyen áthidalható. Kempingezés során nemcsak a kijelölt – és csatlakozóval ellátott – helyekre tudunk eztán gondtalanul eljutni, hanem a terepviszonyoktól függően bárhová. Nem árt persze egy megfelelő has magasságú autó sem, valamint egy friss akkumulátor, és elég üzemanyag. Az inverter kemping felszerelést képes kiszolgálni, azaz max. 100W-ig bármit. Akár laptopunk is tölthetjük, vagy a hűtőtáskát is hatékonyabban használhatjuk.

Na de mi is az az inverter? Feszültség átalakító, melynek segítségével az autónk 12V-os csatlakozójából képes “előállítani” 230V-ot is.

Nem épp egy terepjáró, de ezen a talajon még elboldogul.Masszív kialakításának köszönhetően biztonságosan használható. A fedél a fölső képen lévő aljzat, melynek alsó része (becsukva az a kupak) ütésálló. Felvetődhet a kérdés, hogy hová is rakjuk menet közben? Természetesen a pohártartóba.A MiJia autós inverter az Aliexpressen – a cikk írásakor – postaköltséggel együtt 14.700 Ft

- Hirdetés -
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img