- Hirdetés -
()

Coolpad csoport beperelte Xiaomit és három másik gyártót 3 szabadalom megsértése miatt. A Xiaomi Communications Technology Co. Ltd. (1), a Xiaomi Technology Co. Ltd. (2), a Shenzhen Tongtianda Electronics Co. Ltd (2), a Coolpad Group leányvállalata, a Yulong Computer Communications Technology (Shenzhen) (3) és a Xiaomi Co. Ltd. Shenzhen (4) első ága. Korábban Jiang Chao, a Coolpad vezérigazgatója elmondta, hogy a Coolpad több mint 10.000 szabadalma közül sokat elloptak és azt tervezik, hogy felveszi ezekkel a vállalatokat a harcot.

 

Mint az fent is olvasható :D , Yulong azt állítja, hogy a 4 vádlottat fognak előállítani, akik olyan termékeket árultak, amelyek megsértették a szabadalmaik mindegyikét, az alkalmazások kezelésével, értesítésével és a rendszer felhasználói felületével kapcsolatban. A szabadalmakra vonatkozó egyéb információ nem ismert. A felperes azt is állította, hogy a jogsértés nagymértékű veszteséghez vezetett és ezért arra kérte a bíróságot, hogy állítsa le a termelést, vonja vissza azokat a termékeket, amelyekkel a négy vádlott megsértette a szabadalmát.

  1. ZL200610034.8 számú szabadalom
  2. A ZL201210064396.7 számú szabadalom
  3. A ZL201210250264.3 számú szabadalom

A Yulong azt is kérte, hogy az első és a negyedik alperes kártérítést fizessen az elszenvedett jelentős veszteségekért, viselje a jogdíjak teljes költségét, a közjegyzői díjakat stb. A Guangdong tartomány Középfokú Népi Bíróság vezeti ezt az ügyet. A tárgyalás még folytatódik.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -