KezdőlapHírekA Coolpad beperli a Xiaomi-t szabadalomsértés miatt

A Coolpad beperli a Xiaomi-t szabadalomsértés miatt

Coolpad csoport beperelte Xiaomit és három másik gyártót 3 szabadalom megsértése miatt. A Xiaomi Communications Technology Co. Ltd. (1), a Xiaomi Technology Co. Ltd. (2), a Shenzhen Tongtianda Electronics Co. Ltd (2), a Coolpad Group leányvállalata, a Yulong Computer Communications Technology (Shenzhen) (3) és a Xiaomi Co. Ltd. Shenzhen (4) első ága. Korábban Jiang Chao, a Coolpad vezérigazgatója elmondta, hogy a Coolpad több mint 10.000 szabadalma közül sokat elloptak és azt tervezik, hogy felveszi ezekkel a vállalatokat a harcot.

 

Mint az fent is olvasható 😀 , Yulong azt állítja, hogy a 4 vádlottat fognak előállítani, akik olyan termékeket árultak, amelyek megsértették a szabadalmaik mindegyikét, az alkalmazások kezelésével, értesítésével és a rendszer felhasználói felületével kapcsolatban. A szabadalmakra vonatkozó egyéb információ nem ismert. A felperes azt is állította, hogy a jogsértés nagymértékű veszteséghez vezetett és ezért arra kérte a bíróságot, hogy állítsa le a termelést, vonja vissza azokat a termékeket, amelyekkel a négy vádlott megsértette a szabadalmát.

  1. ZL200610034.8 számú szabadalom
  2. A ZL201210064396.7 számú szabadalom
  3. A ZL201210250264.3 számú szabadalom

A Yulong azt is kérte, hogy az első és a negyedik alperes kártérítést fizessen az elszenvedett jelentős veszteségekért, viselje a jogdíjak teljes költségét, a közjegyzői díjakat stb. A Guangdong tartomány Középfokú Népi Bíróság vezeti ezt az ügyet. A tárgyalás még folytatódik.

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img