Xiaomi Mijia Cleanfly M1 autós anionos légtisztító

1614
- Hirdetés -
()

Az elmúlt napokban, hetekben a szokásosnál is több Xiaomi kütyüt láthatunk. A termékpaletta olyannyira szerteágazó, hogy új kategóriák létrehozását követeli az oldalunkon. A játékoktól a kerti eszközökön keresztül, a ruházaton át, egészen a higiéniai megoldásokig mindent.
Most egy újabb autós eszközt szeretnénk bemutatni. A korábbi autós páramentesítő (hamarosan jön a cikk) után most itt a MiJia Cleanfly M1 autó tisztítót. A Kínai légszennyezettség miatt indokolt a léte, és egy autó utasterének levegőjét képes átszűrni.

Akár egy fedélzeti navigációs eszköz vezérlője is lehetne

Xiaomi Mi M1 autó légtisztító szűrője a PM2.5 részecskéket szűri, 60 cm3 / óra CADR (tiszta levegőszállítási sebesség) kapacitással, amely képes az átlagos autó levegőjének tisztítására körülbelül 3-7 perc alatt. A szerkezet egy kétkerekes, tükörventilátoros keringető rendszerből áll, amely tiszta levegőt bocsát ki minden irányba. Működése csendes, zajmentes. A csomagban megtalálhatunk egy fejtámasz pántot, amely lehetővé teszi, hogy rögzítsük az ülés fejtámlájához. A többi légtisztítóhoz hasonlóan az új Mi Car légtisztítót is a Mi Home alkalmazással vezérelhetjük.

Xiaomi Mi M1 autós légtisztító egyedülálló kialakítású. A szűrő mágnesesen csatlakozik a dokk részbe. Ezt ki is vehetjük, és akár a nyakunkban is hordhatjuk.

A tápellátás szivargyújtóból történik. Okos módon a légtisztító csatlakozóján kivezetésre került egy USB port is, így a telefon töltésére a továbbiakban is lehetőség van. A dokk részen található LED-kijelzőnek köszönhetően ellenőrizhetjük a levegő minőségét. Ezenkívül a kijelző a PM érzékelésére szolgál. PM (Particulate Matter) a finom részecskék angol meghatározása. A Xiaomi Mijia CleanFly Légtisztító felismeri a PM 2,5 részecskéket, és képes a szűrésükre. Tehát az eszköz két részéből az alsó a szűrő, míg a felső az érzékelő.

Az ózonmentes szabadalom (dinamikus negatív) ion-technológiát használ az autó belsejének tisztítására.
A lézeres érzékelő 3mp alatt képes észlelni a levegő szennyezettségét, melyet a LED kijelzőn mutat meg számunkra. Támogatja a parkolás alatti tisztítást is.

Az eszköz különböző akciók keretében $110 áron beszerezhető az ismert csatornákon.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -