Xiaomi Mi6 előzetes regisztrációja túllépte az egymilliót!

191
- Advertisement -

A 2017 egyik leginkább várt okostelefonja, a Xiaomi Mi 6, április 28-án került forgalomban. A regisztrációk a Jingdong, JD.com webhelyen nyitottak, és jelenleg a regisztrációk száma meghaladta az egymilliót. A szám mindaddig egyre magasabb, amíg ezt a cikket is megírom.

Az április 28-án a vásárlóknak átadott Xiaomi Mi6 eddig Kínai legcsúcsabb készüléke a legjobb áron, ami valaha kapható volt. Mint ismert, a cég mindig minőségi termékeket kínált, az Mi6 is ilyen gyilkos telefon, legalább is papíron. Snapdragon 835, Qualcomm legjobb telefonokba szánt lapkája Adreno 540 GPU erőművel.

Kétféle változatban kapható: a 6 GB RAM / 64 GB belső memóriával és az erősebb 6 GB RAM / 128 GB belső memóriával. Az Mi6 5,15 hüvelykes, 1080p-s kijelzője 428 ppi pixel sűrűséggel rendelkezik. Két hátlapi kamerával rendelkezik, 12MP széles látószöggel + 12MP teleobjektív és egy 8 MP-es kamera elöl. A Mi 6 ultrahangos ujjlenyomat-szkennerrel rendelkezik az elülső alsó keretben a kapacitív gombokkal szegélyezve.

És ez az 1 millió regisztráció csak Jingdongból származik. Nincsenek olyan számok más weboldalakról, amelyek árulják ezt az eszközt. De nyilvánvaló, hogy a regisztrációk mára könnyedén meghaladhatják a 2 milliót.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE