- Advertisement -
()

Lei Jun hivatalosan megerősítette,
a Xiaomi Mi Note 3 a Mi Mix 2-vel mutatkozik be.

Ajjaj, már megint….

Tegnap hivatalos posztereken és a hirdetett videóban is megjelent Xiaomi Mi Note 3. Ma reggel Xiaomi CEO hivatalosan is megerősíti a Weibo-n, hogy a Mi Note 3 a Xiaomi Mi MIX 2-vel egyszerre mutatkozik be.

Ezenkívül a zászlóshajó hirdetésében is megjelenik. Xiaomi CEO úgy emlegeti, mint egy nagyobb Mi 6, mely még szebb, és még jobb képeket készít. 
A szivárgások szerint a Xiaomi Mi Note 3 már egy középkategóriás zászlóshajó, Snapdragon 660 processzorral. A Xiaomi ezzel azt akarja biztosítani, hogy a Mi MIX 2 még kiemelkedőbb legyen, mint a Note 3. Ráadásul a telefon SoC-ja 6 GB RAM-ot kap. A fényképezőgépet tartják a legfontosabb fejlesztések egyikének. 16 MP-es elülső, szelfi kamerával látták el. A hátsó kettős lencse optikai zoommal szerelt, amely optimális a trendi portréfotózáshoz.

Hasonló lesz, minta a Mi 6, de nagyobb képernyővel. Talán egy 5,46 hüvelykes 1080p kijelzőt kapunk. De a kérdés az, hogy Xiaomi továbbra is használja a kettős hajlított (edge) kijelző, vagy sem? Ami a költségeket illeti, a Xiaomi egy egyszerűbb 2.5D-s üveggel helyettesítheti az eddigi edge megoldást.

A Xiaomi Mi Note 3 azokat a vásárlókat célozza meg, akiknek tetszik a Mi6, de nagyobb képernyőre vágynak. Reméljük, hogy a telefon tetszeni fog, és sikeresebb lesz, mint elődje.

Hétfőn dupla bemutató!

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -