- Advertisement -
()

Közeleg a következő nagy vásárlási láz Kínában még a fekete péntek előtt, ez pedig a dupla 11. November 11. Kínában az üzlet napja, amin óriási webes értékesítések keretében mindenki hatalmas eladásokat realizál. A Xiaomi erre a napra készülhet a következő nagy dobásával, ami a Redmi sorozat két fő tagja lesz, a Redmi Note 5 és a Redmi 5 Plus. A cég terve, még idén eladni 100 millió telefont, amit bőven meg fog valósítani, ha valóban kiadja még 11 előtt a Redmi 5 Plus telefont, hisz az utóbbi időkben olvashatott pletykák szerint nagy dobás lesz!

A Redmi 5 Plus a dupla 11 sztárja lesz. Nagyon ígéretes a dizájn, amire már most rengeteg rajongó szeme felcsillant a teljes képernyős Redmi láttán. 5.99″ átmérő, 18:9 képarány, FullHD+ (2160x1080p) felbontás, ultravékony kávák, mind mind hihetetlen külsőt kölcsönöz a telefonnak, viszont nincsenek kapacitív gombok. Már bestbuy!

Hátulról viszont a tavalyi Redmi Pro köszön vissza kis különbségekkel. A két kamera közvetlen egymás alatt helyezkedik el, alatta egy tónusú LED vaku, majd a szokásos ujjlenyomat olvasó. A kamerát elméletileg 12 + 5 MP páros fogja képviselni.

A képek alapján még csak két színvilágra derült fény, szürke hátlap, fehér előlap és teljes fekete. Belső komponenseiről csak találgathatunk, a pletykák két féle processzort is ígérgetnek, a Snapdragon 625 vagy 450-et. Ha a S450 SoC kerül bele, akkor viszont a képernyő nem lehet nagyobb felbontású mint 720p (HD+). Memória és háttértár páros a szokásos, 3/34 vagy 4/64. Modem frekvenciákról kár is beszélni, majd megvárjuk a Global verziót! Árát 800 Yüan körülire saccolják, bár ezek csak feltételezések, nem több mint puszta pletyka. Majd minden kiderül ha a Xiaomi végre lerántja a leplet az új Redmi készülékekről.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -