- Advertisement -
()

Úgy tűnik, hogy a Xiaomi visszavonta a Redmi Note 5-öt a Redmi 5 Plus javára. Bár nem történt hivatalos megerősítés a történtekről, senki nem állította azt, hogy mégsem fogják kiadni. Ennek ellenére a telefonról szóló pletykák tovább folytatódnak.

A legújabb kiszivárgott, vagy rajongói rendelt képen látható Xiaomi Redmi Note 5 szinte ugyan olyan, mint amit eddig láthattunk. De azért kicsit más. A képernyője a megszokott 18:9-es, teljes képernyő, viszont a befoglaló káva vékonyabb a megszokottnál, vagy a nem rég kiadott Redmi 5 és Redmi 5 Plus telefonokon látható. Így a test-képernyő arány megközelíti a Mi Max 2 arányát, de a felső kávában elhelyezkedő érzékelők, kamera és hangszóró miatt persze ez kevesebb lesz. A maga kategóriájában, ha ez igaz, akkor a legnagyobb test-képernyő aránnyal rendelkező középkategóriás készülék lenne.

A hátulja már Redmi szériára emlékeztet, azon belül is a Redmi Pro telefonra. A szokásostól eltérően a kamerák, amik egyébként a kép szerint ugyan azok, nem vízszintesen, hanem függőlegesen vannak elhelyezve. Alatta a megszokott ujjlenyomat olvasó és elméletileg a kettős LED vaku jobbra, amit az előnézeti telefon takar.

Még most sincs semmilyen hivatalos infó a Redmi Note 5 megjelenéséről, csak pletykákat olvashatunk róla. Amit írtunk is egy előző cikkben, egy új, még ismeretlen Snapdragon 632 processzorral lesz szerelve, ami egy kicsit sem sanszos, hisz a 630-as nem sikerült valami túl fényesen és a 636 sem terjedt el november óta. Miért csinálna a Qualcomm a kettő közé még egyet??? Nagyobb a valószínűsége a 636-os SoC-nak, mint egy kitalált lapkának…

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -