Megérkezett a Xiaomi Pay! Jöhet az NFC-s Mi Band!

4074
- Advertisement -

Hihetetlen, de igaz! Végre megérkezett Magyarországra a Xiaomi Pay és már fizethetünk mi is a Mi Band 6 NFC-s változatával! Sőt még más is a rendelkezésünkre áll, de korlátozott az eszközök száma és hát a bank is.

Xiaomi Pay
Az első ilyen bank a hazánkban, a K&H Bank Zrt. Jelenleg ez az egyetlen hazai bankintézet, ami mostantól támogatja a szolgáltatást. Ha a bank tagja vagy, akkor máris örülhetsz, de ha nem, akkor vagy megvárod a saját bankod, vagy átnyargalsz… Bár ez nem opció, csak azért, hogy a karkötőddel tudj fizetni a boltban.

Kompatibilis Xiaomi eszközök:

  • Xiaomi Mi Smart Band 6 NFC
  • Xiaomi Watch S1
  • Xiaomi Watch S1 Active

A Xiaomi Pay egy gyors és biztonságos érintésmentes fizetési megoldás, ami K&H Mastercard bankkártyáddal elérhető. A Xiaomi Pay használatával az arra alkalmas órádat könnyedén bankkártyává alakíthatod. A Zepp Life/Mi Fitness alkalmazás és a Xiaomi Pay funkció ingyenes, és mind Androidon, mind iOS-en elérhető.

A fizetés menete végtelenül egyszerű! Nem kell hozzá internet és nem kell hozzá még a telefon sem! Csak a banknál vezetett számlád legyen kompatibilis a Xiaomi Pay szolgáltatással és fentebb említett alkalmazásban beállítva minden. Vásárláskor elég, ha karkötődet vagy órádat odatartod a terminálhoz, mint eddig a telefonod, vagy a kártyádat.

So the K&H ügyfelek most örülhetnek, a többiek meg kesereghetnek, hogy még mindig Revolut kártyát kell használni. Na de már végre elindult valami, remélem a többi bank is a fejéhez kap, hogy már nem csak az alma tud ilyet.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE