Kiszivárgott a Xiaomi Mi Max 2 képei és specifikációja!

188
- Advertisement -

Miközben mindannyian várjuk a lélegzet folytva a Xiaomi Mi6 elindulását, egy másik Xiaomi-meglepetés is várhat ránk!

A Xiaomi Mi Max 2 képeket tettek közzé ma a kínai hírcsatornákon, ami azt sugallja, hogy ma már nemcsak a Mi6 zászlóshajót várhatjuk, hanem a nagy költségvetésű phablet frissítését is.

Az eredeti Xiaomi Mi Max meglepő kezdő eszköz volt a Xiaomi-tól, és továbbra is a legnagyobb okostelefon, amelyet a telefonkészítő eddig elindított. A frissített modell hasonlóan nagy horderejű lesz, néhány tervezési és kivitelezési újdonsággal.

Az új Xioami Mi Max 2-t úgy tartják, hogy megtartja a 6,44 hüvelykes, 1920 x 1080-as kijelzőt, ami tökéletes a filmek megtekintéséhez, miközben a csomag frissítést kap a Snapdragon 626 és a 4 GB-os RAM számára, így nagyszerű eszköz a mobil játékhoz is. Ha ez nem elég, Snapdragon 660 plusz 6 GB RAM verziót is pletykálják!

A frissítések fojtatódnak egy új 12 megapixeles Sony IMX378 hátsó kamerával, 5 megapixeles elülső kamerával, míg a phablet minden változata megtartja a nagy 5000mAh akkumulátort. A Mi Max 2 képen is látható, hogy az új telefon kettős LED vakuval és hátsó ujjlenyomat olvasóval rendelkezik, ami nagyszerű kiegészítést jelent az eredeti verzióhoz képest.

A Xioami Mi Max 2 ára 1499 jüantól kezdődik és 1699-ig emelkedhet.

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE