Offer the Xiaomi Mi5 3D ceramic back cover

197
- Advertisement -

Íme egy kis videó arról, mennyit is bír ki az Mi 5 Pro kerámia borítása

Mint azt már mindannyian tudjuk, a Xiaomi Mi 5 Pro – amely értékesítését hamarosan megkezdik Kínában – egy speciális 3D kerámia vázat kapott. A bemutatója kapcsán a cég rengeteg jó tulajdonságát sorolt fel az ITS kerámia hátlappal kapcsolatban, amely egy 16 lépésből álló előállítási folyamat során éri el a kívánt szerkezetet. Az üveg hátlappal szerelt Mi 5-höz képest ez a különleges burkolat 75% költségtöbbletet jelent, ezért a Mi 5 Pro ára is magasabb 2699 Yuan (416 $). Az anyag kinézete prémium minőséget sugall és rendkívül ellenálló egyúttal. Sőt, 8-as Mohs keménységi értékkel dicsekedhet, ami igazán komoly.

Image from

Annak bizonyítására, hogy a Xiaomi Mi 5 Pro 3D kerámia teste mindennek ellenáll, a Xiaomi kiadott egy videót, ahol alaposan megkínozzák

Mint azt a videóban láthattad számos stressz tesztet készítetek, kezdve az egyszerű kulcsos karcolásoktól a durva fúróig. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használtak, a kerámia test karcolás nélkül megúszta, ami igazán lenyűgöző. Sőt, még ezek után is úgy nézett ki, mint újkorában.

Az Mi 5 Pro Kínában április 6-ától lesz kapható. Azt is megerősítették, hogy Indiában március 31. után lesz elérhető. Maradj velünk itt a fórumon.

Köszönet Nanana-nak a teszt videóért.

source: http://en.miui.com/thread-251042-1-1.html

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE