Offer the Xiaomi Mi5 3D ceramic back cover

199
- Advertisement -
()

Íme egy kis videó arról, mennyit is bír ki az Mi 5 Pro kerámia borítása

Mint azt már mindannyian tudjuk, a Xiaomi Mi 5 Pro – amely értékesítését hamarosan megkezdik Kínában – egy speciális 3D kerámia vázat kapott. A bemutatója kapcsán a cég rengeteg jó tulajdonságát sorolt fel az ITS kerámia hátlappal kapcsolatban, amely egy 16 lépésből álló előállítási folyamat során éri el a kívánt szerkezetet. Az üveg hátlappal szerelt Mi 5-höz képest ez a különleges burkolat 75% költségtöbbletet jelent, ezért a Mi 5 Pro ára is magasabb 2699 Yuan (416 $). Az anyag kinézete prémium minőséget sugall és rendkívül ellenálló egyúttal. Sőt, 8-as Mohs keménységi értékkel dicsekedhet, ami igazán komoly.

Image from

Annak bizonyítására, hogy a Xiaomi Mi 5 Pro 3D kerámia teste mindennek ellenáll, a Xiaomi kiadott egy videót, ahol alaposan megkínozzák

Mint azt a videóban láthattad számos stressz tesztet készítetek, kezdve az egyszerű kulcsos karcolásoktól a durva fúróig. Függetlenül attól, hogy milyen eszközt használtak, a kerámia test karcolás nélkül megúszta, ami igazán lenyűgöző. Sőt, még ezek után is úgy nézett ki, mint újkorában.

Az Mi 5 Pro Kínában április 6-ától lesz kapható. Azt is megerősítették, hogy Indiában március 31. után lesz elérhető. Maradj velünk itt a fórumon.

Köszönet Nanana-nak a teszt videóért.

source: http://en.miui.com/thread-251042-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE