Mi3/4 and Mi Note get Android M base!

974
- Advertisement -
()

És egy újabb jó hír!

Image from

Amint azzal talán tisztában vagytok , hogy az Android M tesztelése folyamatban van, a Beta tagok által a hőn szeretett Mi 4-re (Mi 3-ra és Mi Note-ra is). RanGer, a MIUI Operatív menedzsere Weibo-s (kínai közösségépítő oldal) posztjában megerősítette, hogy Android M alapú MIUI 7 lesz a MIUI China Developer ROM (Public Release) alapja. Igen, jól olvastad, ettől kezdve az Android M alapuló MIUI 7-tel érkezik a MIUI China Developer ROM. Izgatottak vagytok, hogy végre az imádott Mi4-eteken is kipróbálhatjátok az Android M-et?

Image from

Általános információk Android 6 (Marshmallow): –

Az Android mobil operációs rendszer 6.0-ás verziója. Először 2015 májusában került bemutatásra a Google I/O keretében és az “Android” M ” kódnevet kapta, végül a hivatalos megjelenése 2015 októberében volt.

A Marshmallow elsődlegesen a Lollipop felhasználói élmény javítására, fokozására koncentrál, bevezet egy új alkalmazásengedély kezelést, új API-kat (alkalmazásprogramozási felület) kapnak a kontextuális asszisztensek, megújul az energiagazdálkodási rendszer, amely csökkenti a háttérben futó programok számát, amikor a készülék nincs használatban, támogatja az ujjlenyomat-felismerést és az USB Type -C csatlakozót, valamint az adatok átmozgatásának lehetőségét egy micro SD kártyára és azt elsődleges használni tárolóként és egyéb további belső változásokat.

Comment:

Ez csak a China Developer ROM -ot érinti innentől fogva, ugyanez a Global Developer ROM -ról nem mondható el.

Image from

source: http://en.miui.com/thread-213283-1-1.html

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -

COMMENT ON THE ARTICLE