- Advertisement -
()

A Xiaomi bemutatta testreszabott HyperOS rendszerének Android 15 Beta 1 frissítésének második buildjét számos legújabb okostelefon- és táblagép modellre. Ez a két új build letölthető a Recovery és Fastboot ROM-ként is; így a frissítéssel vagy a teljes rendszerflash feltöltéssel felrakhatók.

A következő eszközök kapják az Android 15 Beta 1 „második buildet”

China

Global

A Xiaomi Android 15 Beta 1 „második buildje” egyre több eszközre érkezik

Számos új funkció és fejlesztés található az Android 15 Beta 1 frissítésében, bár a teljes változásnaplót a Xiaomi nem tette közzé. Emellett változásokra kell számítani a felhasználói felületek fejlesztésével, a teljesítmény optimalizálásával és az Android rendszerelemek magjának frissítésével.

Mivel azonban ez egy béta szoftver, a Xiaomi figyelmeztet, hogy a telepítés előtt biztonsági másolatot kell készíteni az adatokról. Ezenkívül a Fastboot ROM-képek flesheléséhez a felhasználónak fel kell oldania az eszköz bootloaderét. A felhasználóknak óvatosnak kell lenniük a kiadás előtti szoftverek telepítésével kapcsolatos kockázatok miatt.

Az első Android 15 Beta 1 buildeket ezekhez a kütyükhöz a hónap eleje óta dobták a piacra. A második kiadás hasonlóképpen hibajavításokat és általános stabilitási fejlesztéseket hoz az első béta kiadás visszajelzései alapján.

A Xiaomi szorosan titkolta az Android 15 végleges stabil verziójának bevezetését, de valószínűleg a következő hónapokban is folytatni fogja a béta kiadásokat, mielőtt nyilvánosan megjelenne. Az új szoftver kipróbálása iránt érdeklődő felhasználók letölthetik a romokat és a flash utasításokat megtaláljál a cég weboldalán és más online fórumokon.

How useful was this post?

Click on a star to rate!

Average rating / 5. Number of votes:

No votes so far! Be the first to rate this post.

Since you found this post useful...

Follow us on social media!

Sorry this post was not useful for you!

Fix this post!

Tell us, how can we improve this post?

- Advertisement -