Dugó alakult ki a The Boring Company által tervezett 2735 méter hosszú alagútban, pedig pont azért építették, hogy enyhítse a bevárosi forgalmi helyzetet. 

Az Elon Musk mellékprojektjeként kivitelezett alagút azzal a céllal jött létre, hogy a méregdrága metróberuházások helyett gazdaságosabb megoldást kínáljon a Las Vegas-i zsúfoltság enyhítésére. A föld alatt futó útvonalhálózatban Teslákkal (mi mással) fuvarozzák az embereket a város egyik pontjából a másikra, és bár a szándék valóban dicséretes, egyelőre nem a tervek szerint alakul a projekt.

A júniusban megnyitott alagútban már dugók is vannak, legalábbis erre utal az a videó, amelyet egy CES-re igyekvő autós készített. A videó tanúsága szerint a fennakadást jó eséllyel az egyik kiszállási pontnál történű feltorlódás okozta.

A Loop nevet viselő alagút azon nagyobb projekt része, amelyben Elon Musk összekötné Las Vegas különböző részeit a föld alatt, sőt idővel Las Vegast és Los Angelest is. A tervek szerint teljesen automatikus, önvezető autókkal működne a rendszer, de egyelőre még sofőrök ülnek a volánok mögött.

Amint arra több oldal is kitért, az alagútban jelenleg nincsenek vészkijáratok, így baleset esetén a Tesla sofőröknek csupán egyetlen lehetőségük lenne elhagyni a helyszínt, mégpedig az, ha kitolatnak az alagútból.