KezdőlapHírekBlack Shark 5 specifikációk szivárogtak ki

Black Shark 5 specifikációk szivárogtak ki

A széria, amit sosem értettem. De nem csak a Xiaominál, sehol sem. Gamer telefon? Persze, anno én is végigmentem a szokásos játékokon, Hill Climb Racing, Subway Surfers, Temple Run, sőt, a kedvenc játékom a GTA kopi Gangstar Vegas volt, de valahogy meguntam. Persze értem, hogy a buszon, metrón, vonaton ülve jó elütni az időt egy kis szórakozással, de egy játékra épített telefonnak véleményem szerint más a célja. Amúgy lehet, hogy csak én nem értem, de egészen biztosan nem ülnék le hosszabb időre otthon mobilon játszani, mert nemes egyszerűséggel kicsi. Mint, ahogyan a Netlflixet sem lehet úgy élvezni mobilon, mint egy nagyobb monitoron vagy TV-n. No de, ez csak a saját agymenésem, lássuk a pletykákat:

Az infókat egy “Panda is bald”, vagyis “a panda kopasz” nevű Weibo felhasználónak köszönhetjük. A pletykák a Black Shark 5 sima verziójáról szólnak. Az erőt egy Snapdragon 888+ adja, az energiát pedig egy 4600 mAh-s akkumulátor. A készülék megkapja a Xiaomi 120W-os töltését, tehát kb egy negyed óra alatt lehet majd 0-ról 100-ra tölteni a készüléket. A kijelző egy 144 Hz-es Samsung E4, természetesen AMOLED panel, 720 Hz-es mintavételi rátával.

Az első Black Shark

Furcsa lehet, hogy pont egy gamer telefon nem kapja meg a legújabb Snapdragon chipet, de, ha a Black Shark 4S szériát nézzük, akkor mindjárt világossá válik minden. A “sima” Black Shark 4S-ben “csak” egy Snapdragon 870 van, míg a 4S Pro kapta meg a 888+-ot (azt, amit most a sima 5 kap). Így tehát Snapdragon 8 Gen 1-et a Black Shark 5 Pro fogja megkapni. A további pletykák szerint a Pro egy 5000 mAh-s akkumulátort kap, és szintén 144 Hz-es, de QHD+ kijelzőt.

A Black Shark 4 széria tavaly márciusban jelent meg. Ha marad ez a trend, akkor még jó másfél-két hónap van a megjelenésig.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek