KezdőlapHírekFelrobbant egy Poco X3 töltés közben

Felrobbant egy Poco X3 töltés közben

Egy Twitter felhasználó osztotta meg a képet, melyen egy töltés közben felrobbant Poco X3 látható. És ez már sajnos nem az első eset.

Idén áprilisban már történt hasonló, akkor is felrobbant egy Poco X3, és a Poco magyarázatot is adott a probléma lehetséges okára: szerintük az eszközt külső nyomás érhette.

A pórul járt tulajdonos ezt írta Twitterén: „Csak két hónapja vásároltam és nézzétek ezt a telót, felrobbant töltés közben. Szégyen poco és mi! Ha nem cserélitek ki ezt a telefont, feljelentést teszek ellenetek!”

A fordítás nem szó szerinti, az eredeti poszt itt található.

A képeken jól látszik, hogy a hátlap jelentős része levált, a telefon helyén pedig elég csúnya égésnyomok találhatók.

A Poco X3 tavaly szeptemberben jelent meg, FHD+ kijelzővel és 120 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik. A motorháztető alatt egy Snapdragon 732G található, amely egy nyolcmagos chip, 2,3 GHz-es órajelen, Adreno 618 GPU-val.

A telefonban egy nagy, 6000 mAh-s akkumulátor található, mely 33 wattal gyorstölthető.

Az ilyen esetek viszonylag összetettek: lehet tervezési hiba, mint a híres Galaxy Note 7 esetében, de legtöbbször más tényezők játszanak, például a töltő, a kábel, és az elektromos hálózatban bekövetkező váratlan változások. Persze, biztosat csak akkor lehet tudni, ha kivizsgálják az esetet, és mivel ez nem az első eset, lehetséges, hogy tervezési hibáról lehet szó, vagy csak bizonyos körülmények szerencsétlen együttállása váltja ki ezeket a kétségkívül kellemetlen, életveszélyes, felháborító helyzeteket.

Forrás: theunbiasedblog

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek