KezdőlapHírekKépeken, árral mutatkozik a Xiaomi Pad 5 globál verziója

Képeken, árral mutatkozik a Xiaomi Pad 5 globál verziója

O, a Xiaomi Mi Pad széria. A Mi Pad 4 2018 júniusában, tehát több, mint 3 éve jelent meg, azóta pedig úgy tűnt, mintha a Xiaomi nemes egyszerűséggel kivonult volna a tabletek piacáról. Közben viszont elkezdtek jönni a pletykák az utódról, a “már csak” Pad 5-ről, aztán csak megjelent a tablet, de természetesen először Kínában.

A napokban viszont történt egy, s más, amiből arra lehet következtetni, hogy közel a globál verzió megjelenése. Kiszivárgott két kép, amin jól látszik, hogy a MIUI verzió alatt bizony a Global címke szerepel, a verziókódból pedig látszik, hogy az Oroszországnak szánt MIUI van rajta.

Egy picit arrébb megyünk, Fehéroroszországba, ahol is a nsv.by Instagram oldalának sztorijába kikerült egy teljes kicsomagoló videó is. Ezen két dekoratív orosz hölgy mutatja meg fekete és fehér színben is a Pad 5-öt. Sajnos oroszul nem tudok, ha esetleg te igen, és valami különöset mondanának a videóban, akkor azt írd le kommentbe!

Ezen felül az új tablet föl is került az oldalukra, ami önmagában nem olyan érdekes, hisz’ a specifikációi ismertek, viszont társul mellé egy ár is.

Ez egy 6 GB RAM, 128 GB tárhellyel szerelt verzió, ennek az ára 1199 belarusz rubel, ami nagyjából 140 ezer forint.

Emlékeztetőül a főbb tulajdonságok:

  • 11 inch IPS LCD kijelző, 120 Hz, 1600*2560 felbontás
  • Snapdragon 860
  • 128/256 GB tárhely
  • 6 GB RAM
  • MIUI 12.5, Android 11
  • 13 MP-es f/2.0 kamera
  • 8720 mAh-s akkumulátor

A 6/128-as verzió kínai ára 2000 yüan, ami nagyjából 90 ezer forint. Így nézve a 140 ezer forint sok, de egyébként nagyjából korrekt ár érte. Egyértelmű ellenfele a 8. generációs “sima” Apple iPadnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek