KezdőlapHírekÉéééééés itt az Android 8.1 a Xiaomi Mi A1 telefonra!

Ééééééés itt az Android 8.1 a Xiaomi Mi A1 telefonra!

Ma délelőtt hívta fel figyelmünket egy kedves olvasónk, hogy elindult a Xiaomi Mi A1 Android 8.1 frissítési hulláma!

Már csak hetet kell aludni és itt a következő AndroidOne Xiaomi telefon, de ez egy másik történet. Akik sűrűn olvassák az androidos blogokat, semmi újat nem mondok nekik, hogy az Android 8.1 tesztje már jó régóta fut és ma érett meg a nyilvános kiadásra. Csak hogy az eddigi kiadásokban egy óriási SMS hiba volt, amit csak úgy tudtak orvosolni, hogy törölték a teljes SMS előzményeket. Na ezt a hibát orvosolták, úgy hogy nyugodtan lehet frissíteni.

Akinek már megvolt az előző, csak 467,3MB lesz a frissítő csomag, viszont aki 8.0-ról frissít, annak egy kicsivel nagyobb, 1.152MB frissítőcsomagot kell letöltenie, szóval inkább WiFi ha nincs megfelelő mobilnetünk. Az új alap rendszer mellé természetesen a Biztonsági hibajavító csomag szintje 2018. július 1-re vált, szóval ennél frissebb már nem is lehet!

A frissítés hullámokban megy ki, nem azonnal mindenkinek, hisz a Google OTA szervere sem tud mindenkit azonnal kiszolgálni, nem ebben van a kapacitásuk. Türelem, mindenkihez eljut hamarosan!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img