KezdőlapHírekXiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite érkezik július 24-én

Xiaomi Mi A2 és Mi A2 Lite érkezik július 24-én

Már több hivatalos forrás is megerősítette, hogy Spanyolországban fog bemutatkozni július 24-án a következő AndroidOne család tagja, a Xiaomi Mi A2.

A képen kissé megtévesztően az Mi A1 van, mivel az utód a trendnek és divatnak megdelelően teljesen máshogy fog kinézni. Sőt! Ha hihetünk a pletykáknak, még csak nem is az Mi 6X globális változata lesz, hanem szinte egy új telefont kapnak az alap Android kedvelői. Függőleges dupla hátsó kamera és notch a képernyőben.

 

Ez lesz a trend 2018-ra, mindenki szigetet tesz a képernyő felső szegmensébe… semmilyen megerősítést efelől még nem kaptunk, viszont a dupla hátsó kamera a stimm.

A Xiaomi Mi A2 5.99″ képátlóval, szokásos 18:9 képaránnyal és FHD+ (2160 x 1080 ) felbontással várható. SoC az elvárt Qualcomm Snapdragon 660-lesz, RAM/ROM párosban sem lesz hiány: 4/32, 4/64, 4/128 és 6/128GB. A dupla hátsó kamera 12+20MP, a szelfi is megkapja a 20MP modult. 3010 mAh akkumulátort QC3.0 technológiával gyorsan fel lehet majd tölteni.

De itt még nincs vége a történetnek, nem csak dupla kamerát, dupla telefont kapunk 24-én. A Xiaomi Mi A2-nek lesz egy kisebb, gyengébb változata az Mi A2 Lite. A hivatalos plakát alapján kisebbnek tűnik a bal oldali telefon, ami a valóságnak is megfelel, hisz a Lite változat képátlója csak 5,84″ képátlója lesz és állítólag 2280×1080 pixel felbontású. Hogy mi? Az mitől Lite, ha nagyobb a pixelsűrűsége? Pletykák… Viszont a SoC is csökken a Lite már csak a SD625-öt kapja és a kamerája is összement, 12+5MP supla hátsó 5MP szelfi kamera lesz.

A külföldi boltok már be is árazták, lássuk kinek mennyire fogott a tolla…

Aztán az egész lehet, hogy egy nagy kamu és tényleg az Mi 6X lesz globalizálva és ezek fent, amik rejtélyesen hasonlítanak a Redmi 6 Pro telefonra, egytől egyig valami idióta agyszüleménye, és mindenki gyorsan másolgatta az infót.

Pont egy hét van hátra és jövőhét kedden nem csak erre derül fény! De ezt a következő cikkben!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img