- Hirdetés -
()

Nem rég számoltunk be mi is a Xiaomi routerek negyedik generációjáról (a teszttel még lógunk nektek), amiben már két verzió kapható. A nagy rivális előd a Xiaomi Mi WiFi router 3G nem minden jó tulajdonságát vitték át az új készülékbe, így nem nyerte el a rajongók tetszését. Ám ez most lehet…

Tagnap jelentették be hivatalosan, hogy a Jinshan Cloud vállalattal közösen fognak bemutatni egy új routert, ami az elvárásoknak meg fog felelni és ennél még sokkal több mindent fog nyújtani.

A Mi Router hivatalos Weibo oldalán olvashattunk pár kérdést és a választ tőlük, ami így hangzott: Szüksége van egy jó kártyára a játékhoz? Ellopták a fiókod? Nem tud csatlakozni a légtisztítóhoz? Lassan töltődik be a weboldal? Mi történt a hálózattal? Június 18-án a Xiaomi és a Jinshan Cloud ad választ!

Jinshan Cloud, az egyik legjobb felhő szolgáltató a három állami felhő szolgáltatóból Kínában. Ezzel egy időben Kína legértékesebb független felhő szolgáltatója. Tehát a Xiaomi-val való együttműködés nem meglepő. Ennek az együttműködésnek köszönhetően várhatóan szerdán új Xiaomi Mi router mutatnak be, a szlogen szerint “bölcsebb és gyorsabb lesz”. Ezen túlmenően a következő router lehetővé teszi a felhasználó számára kártya nélküli játékokat, felhasználói fiókok védelmét, gyorsabb weboldalak betöltését és könnyebb kapcsolatot létesíteni a Xiaomi intelligens otthonával.

Játék stream szolgáltatással már minden játékos találkozott, nem is egy van belőle a világon, a kínai szolgáltató sem ma kezdte, csak hát ez még újdonság a Xiaomi világában. Bár ez az egész számunkra teljesen érdektelen, hisz ahogy ismerjük őket, ez a szolgáltatás is csak kizárólag ott fog működni. De a routerre azért kíváncsiak vagyunk.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -