KezdőlapHírekBosszúállók: Végjáték - Marvel és a Redmi bejelentette az együttműködésüket

Bosszúállók: Végjáték – Marvel és a Redmi bejelentette az együttműködésüket

A Marvel már nem először működik együtt szolgáltatókkal, zenekarokkal, kommunikációs cégekkel. Kínában először a Xiaomi-tól kivált Redmi céggel kötött együttműködést, a Bosszúállók: Végjáték film promóciójára.

Bosszúállók: Végjáték kínai poszter

Amíg a Mi 9 Átlátszó verzió, az Alita, a harc angyala címmel promóciózik, úgy látszik a Redmi meglovagolja a Bosszúállók: Végjáték sikerességét. A Redmi készülhet kiadni egyedi kialakítású, témájú Redmi telefonokat, dobozában, színében és MIUI kinézetében a filmhez igazodva. Vagyis csak reméljük, mivel azt nem árulták el pontosan, hogy mivel készülnek, de jelenleg a legjobb választás lenne a Redmi Note 7 Pro Avengers: Endgame Edition. Már korábban láthattunk egyedi kiadásokat a Xiaomi-tól, csak nem a világ piacára, hanem kínai rajongókat megcélozva. Nagyon kíváncsian várom, hogy mi lesz ebből, mivel én is nagy Marvel rajongó vagyok. Amint megtudunk valamit, azonnal jövünk!

- Hirdetés -
Szabó Kornél
Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek

spot_img