Egy promó videót már láthattatok, ha követitek a Facebook csoportunkat, ami nem árt, hisz minden kis apró hír, kép, videó oda kerül fel elsőként. Ha mégsem követed, akkor kezdjük azzal: itt egy új vezetéknélküli, akkumulátoros porszívó.

Új Mijia akkumulátoros porszívó szett reklám kínai módra.

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. március 27., szerda

Az új, vezetéknélküli porszívó minden olyan kiegészítőt tartalmaz, ami nem csak a házon belül, de kívül, vagy autónkban is jó szolgálatot tehet. A 100 AW szívóerőt egy kilenc lapátos rotor biztosítja 100.000 fordulat/perc sebességgel.

Xiaomi vezetéknélküli porszívóakkumulátoros porszívó

A porszívó képességeiről

A kefe nélküli, egyenáramú elektromos motor rendkívül csendes, a készülék beépített akkumulátora akár 30 percig is képes azt működtetni. Ez átlagban 160 m2 felület tisztán tartására elegendő.

Új Xiaomi MiJia akkumulátoros porszívó. Hamarosan jövünk a részletekkel.

Közzétette: Szabó Kornél – 2019. március 29., péntek

Praktikus fali tartóban szinte minden kiegészítő kéznél van, de nem csak tartóként üzemel, hanem töltőként is, hogy ha bármikor szükségünk van rá, mindig feltöltve, kéznél legyen.

Xiaomi MiJia vezetéknélküli porszívó

A tisztítást nem bízza csak a szívó erejére, két különleges feje nagyban hozzájárul a felület tisztán tartásában. Sőt a kisebbik turbó fej akár 99.9%-os mély tisztításra is képes, így a legmakacsabb szennyeződéseket is eltávolítja a szőnyegből.

MiJia porszívóXiaomi porszívó

A felszívott levegőt az ötszörös szűrőrendszer tisztítja meg a nem kívánt kosztól, 99.7% hatékonysággal. A szűrőrendszert egy könnyed mozdulattal kiüríthetjük és akár ki is moshatjuk.

A Xiaomi akkumulátoros porszívó várható ára

A porszívó még nem kapható, első megjelenése a közösségi finanszírozási oldalon lesz április 10-én. Ha megfelelő mértékű lesz a kereslet, utána kezdődik meg a valós értékesítés. A bevezető ára 1.299 Jüan ~ 55.435 Ft, de jövőheti fesztivál alatt csak 1.199 Jüan ~ 51.170 Ft áron lehet befizetni rá.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ