A napokban megrendezett Mijia nagy termékbemutatón a Ninebot Plus és a Lézer projektor mellett bemutatásra került az új-generációs Mi ultrahangos fogkefe, melyet különösen a személyes egészségügyi piacra terveztek.

 

A gyönyörűen kialakított Mi ultrahangos fogkefe percenként akár 31.000 rezgéssel száll harcba a fogunk felületén a lerakódásokkal, hogy nagyon hatékony tisztítási folyamatban tiszta legyen a fogunk és üde a leheletünk. DuPont StaClean kiváló minőségű sörtékkel, a fogkefe háza IPX7 minősítéssel rendelkezik, így biztonságosan moshatjuk el fogmosás után a csap alatt.

A Mi ultrahangos fogkefe, mint azt a címben is említettem, intelligens, egy alkalmazással lehet nyomon követni a fogmosási szokásainkat, hatékonyságot, akkumulátor töltöttséget. A fogkefe akkumulátora 700 mAh kapacitású, ami napi két alkalommal, akár 18 napig is használható. Töltése a mellékelt dokkolóval történik, amit laptopunkba, külső akkumulátorba vagy fali töltőbe is dughatunk, így bárhova magunkkal vihetjük, nem kell attól tartani, hogy lemerül.

A Xiaomi Mi Ultrahangos Fogkefe Kínában lesz elérhető július 18-tól, 199 jüan (29 dollár) áron.