KezdőlapHírekA Xiaomi közleményt adott ki az amerikai szankcióra válaszul

A Xiaomi közleményt adott ki az amerikai szankcióra válaszul

Ma reggel söpört végig az interneten, a Xiaomi és másik nyolc kínai cég feketelistára helyezése, amiról itt bővebben olvashattok. A Xiaomi egy közleményben válaszolt a vádakra.
Tisztázási közlemény

 

Kedves Partnereink és Mi rajongók!

A Társaság megjegyezte, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma 2021. január 14-én (amerikai idő szerint) kiadott egy sajtóközleményt, amelyben a társaságot felvette a minősített szervezetek listájára az 1999-es pénzügyi évre vonatkozó honvédelmi engedélyezési törvény (“NDAA”) 1237 szakaszába.

A Társaság betartotta a törvényeket, és a törvényi előírásoknak megfelelően működött azokban a joghatóságokban, ahol üzleti tevékenységét folytatja. A Társaság megismétli, hogy civil és kereskedelmi célú termékeket és szolgáltatásokat nyújt.

A Társaság megerősíti, hogy nem a kínai hadsereg tulajdona, ellenőrzése alatt áll vagy kapcsolatban áll vele, és nem az NDAA szerint meghatározott “Kommunista Kínai Katonai Vállalat”.  A Társaság megfelelő intézkedéseket tesz a Társaság és az érdekelt felek érdekeinek védelme érdekében.

A Társaság szükség esetén további bejelentéseket tesz.

Xiaomi Corporation
2021. január 15.

Még egyszer mi is megjegyezzük, hogy ránk, az az magyar felhasználókra semmilyen hatással nincs a bevezetett szankció! Csak és kizárólag az amerikai gazdasági tevékenységekre, részvények adás/vételére, befektetésekre!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek