KezdőlapHírekÉrdekes dolog a Redmi vezérigazgatójának Weibo posztjainál

Érdekes dolog a Redmi vezérigazgatójának Weibo posztjainál

A Redmi K sorozata akkor indult el, amikor a Redmi különvált a Xiaomitól és úgy döntött, hogy a felső kategóriában is kipróbálja magát. Ekkor jelent meg a Redmi K20, később a Redmi K30 széria. Ezen szériából származó készülékekből Európába, ezáltal Magyarországra is jutottak, csak, mily’ meglepő, más néven.

A Redmi K40 ezen széria legújabb tagja lesz, és nem csak tokok és fotók szivárogtak ki a készülékről, hanem már hivatalosan is bejelentésre került.

A Weibon, vagyis a kínai Facebookon lehet látni, hogy az adott írás milyen készülékről lett megosztva, a szemfüles felhasználók pedig észrevettek valami érdekeset Lu Weibing, a Xiaomi alelnöke és a Redmi vezérigazgatójának legutóbbi posztjainál:

Ezek a posztok bizony egy Redmi K40-en íródtak. Fölmerül a kérdés, hogy vajon véletlen? Én azt gondolom, hogy nem, szerintem ezek célzottan és direkt kerültek ki így.

A képen látható második posztnál pedig azután, hogy megírta, a Redmi 2021-ben is folytatja a fiatalok számára szánt termékek gyártását, a végén egy hashtaggel zárja: #K40.

A készülékről meglepően kevés dolog látott eddig napvilágot, de Weibing azért néhány dolgot elárult. A rendszerchip egy Snapdragon 888, tehát nyers erőből nem lesz hiány, a kijelző sík, tehát nem hajlított, és AMOLED. Az akkumulátor 4000 mAh-s, és, amit még megosztott, hogy az induló ára Kínában 3000 yuan, vagyis kb. 138 ezer forint lesz.

A telefon februárban jelenik meg, és valószínűleg valamivel később, vélhetően más néven Európában is debütál majd.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek