KezdőlapHírekA Xiaomi, a karkötő eladásban is a legjobb

A Xiaomi, a karkötő eladásban is a legjobb

A Xiaomi Mi Band, az európai átnevezésen kapott egy “Smart” nevet is feleslegesen. Bár mindenki a mai napig simán Mi Band-nak nevezi, töretlen a pályafutása. Ezt támasztja alá, a Canalys legújabb jelentése.
2021 második negyedévére megváltoztak az erőviszonyok, elsőnek a telefon fronton lépett nagyot előre a Xiaomi, de mára a karkötő eladásban is a legjobb lett. A Canalys jelentése szerint globálisan az első helyre került, a piac 20%-os uralmával, amit nem sokkal követ az Apple okosórái. A Huawei maradt a harmadik helyen, a többi márkával elenyésző részt kiszakítva a tortából.

Szép teljesítmény, de Közép-Kelet Európában ennél jóval nagyobb mértékben vezeti a mezőnyt. A Xiaomi hordozható okos eszközei 39%-kal vezetnek, ami maradt az eddigi felállásban. A Xiaomi menetelése megállíthatatlan Európában, úgy mint az egész világon. Nem kell sok már hozzá, hogy minden téren az első helyet szerezze meg.

Utólag megjegyzem, hogy a Xiaomi nem csak a Mi Band karkötőből áll, bár világszerte és Európában nem kapható minden terméke. Ha csak és kizárólag a saját márkáját vesszük alapul, akkor a Mi Band mellett a Mi Watch család is szerepet játszik az eredmények elérésében. De ha mindent is belevettek, mármint a Huami cuccait, akkor már nem akkor durranás ezt a versenyt megnyerni olyanokkal szemben, akiknek évente 1 terméke van. Sajnos a jelentés erre nem tér ki pontosan, de ha jól értesültem, akkor csak a saját márkás termékeiről van szó.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek