KezdőlapHírekCanalys: A Xiaomi a legnagyobb gyártó lesz Európában!!!

Canalys: A Xiaomi a legnagyobb gyártó lesz Európában!!!

A Xiaomi óriásit ment az elmúlt években, Európában már olyan szerepet tölt be, mint anno a Samsung, Apple, Huawei. Ezek már a múlt, mert mindenkit letarolt a Xiaomi! Megjött az első 2021-es Canalys jelentés.
A Canalys jelentése alapján a Xiaomi 2021 első negyedévére 85%-os növekedéssel a második helyre küzdötte fel magát. Az első helyet tartó Samsung ennek csak a negyedét tudta prezentálni, de még mindig nagy darabot hasít ki a piacból. Ezt a rengeteg alsókategóriás, 0 Ft-os előfizetéssel tartja még.

Az Apple visszaesett a harmadik helyre, hasonló növekedési mutatókkal, mint a Samsung, így hamarosan leesik a dobogóról. A nyomában ott az Oppo, a másik hatalmas kínai gyártó! A legnagyobb pofára esés megint a Huawei, aminek már nem sok értelme Kínán kívüli tevékenységre.

Viszont már a Samsung sem tudja tartani a pozícióját Közép-Kelet-Európában, a Xiaomi lenyomta az első helyről! Na jó, ez nem most történt, hanem 2020 negyedik negyedévében, így mondhatni marad minden a régiben. A dobogó aljára az Apple jött fel, a Honor követi a sorban, semmilyen növekedéssel, de a Huawei mint sereghajtó. Vagyis még mindig, mert a következő jelentésebe már valószínűleg nem fog beférni.

Hajrá Xiaomi! Csak így tovább!!!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek