KezdőlapHírekA DXOMark az akkumulátorokat is tesztelni fogja

A DXOMark az akkumulátorokat is tesztelni fogja

A DXOMark az egyik legtöbbet emlegetett oldal, ha a fotós képességeket nézzük, és a Xiaomi szempontjából is lényeges, ugyanis egy nagyon kis szelet erejéig talán nekik is köszönhetik, hogy elkezdték komolyan venni a Xiaomi nevet Kínán kívül is.

Anno 2017-ben letesztelték a Mi Note 3-at, ami akkor 90 pontot ért el, ezzel a top lista 8.helyére került, ami akkor igen szép helyezés volt, tekintve, hogy oly’ sokan még nem ismerték a márkát, viszonyításképp, ekkor a Mi 6 és a Redmi Note 4 voltak a legfrissebb felső és közép kategóriás készülékeik.

Xiaomi Mi Note 3

Azóta eltelt több, mint 3 év, és a Xiaomi mostmár rendszeres dobogósa a listának, jelenleg első helyezettje a Mi 11 Ultrával és a kamerakontinenssel.

A DXOMark viszont már nem csak kamerás és videós, hanem audio és kijelző képességeket is tesztel, azonban tett egy bejelentést, hogy május 10-étől már akkumulátor üzemidőket is tesztelnek.

A Xiaomi és a Redmi mellett igencsak fölkötheti a többi gyártó a gatyáját, ugyanis középkategóriás készülékeik szinte verhetetlenek üzemidőben. Kíváncsi leszek a helyezésekre, és remélem, hogy a cég nem csak a felsőkategóriás készülékeket teszi be a listába.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek