KezdőlapHírekElindult a MIUI 12.5 Global Stabil frissítés!!!

Elindult a MIUI 12.5 Global Stabil frissítés!!!

Se szeri, se száma a MIUI körüli felháborodásnak, ami részben jogos, részben nem. A tulajok, Kínán kívül, már epekedve várják a MIUI 12.5 Global Stabil frissítést, hogy szebb, színesebb, szagosabb legyen a telefonjuk.
Az új rendszer, mert hát inkább hívjuk annak, mint sem új felületről, sok újdonságot fog hozni, az előzőhöz képest. Az új MIUI-ról már írtuk egy rahedli cikket, itt nem térnék ki rá, de a legfontosabbról még nem, mert eddig nem tudtuk. Pontosan most sem tudjuk, mert hivatalos infót nem közölnek, de aki kicsit is szemfüles, az olvas a jelekből.

Ma végre látni az alagút végét, vagyis a fényt az alagút végén, mert reggel végre kiadták az első MIUI 12.5 Global Stabil frissítést az első telefonra. Ez pedig nem más, mint a Redmi Note 10S! Régióra bontva pedig: Global, India ás EEA. Nekünk természetesen az EEA a fontos, mivel Európába külön MIUI kell a GDPR miatt.

Letöltés

Jelenleg az új funkciókon kívül, csak annyit tudni az új frissítésről, hogy optimalizált ák a rendszer teljesítményt és javították rendszerbiztonságát stabilitását. A frissítés OTA fog érkezni mindenkinek, mérete pedig 2.6 GB, amit érdemes egy stabil WiFi hálózaton letölteni.

Amint jön újabb frissítés, azonnal jövünk a részletekkel!

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek