500 millió aktív Xiaomi telefon, ezzel belépett az elit klubba

98
- Hirdetés -
()

A legfrisseb Counterpoint Research jelentése szerint a Xiaomi belépett a Samsung és az Apple elit klubjába. Ugyan is a Xiaomi telefon felhasználók száma meghaladta a 500.000.000 darabot.

Elit klubb
A Xiaomi remek évet zárt 2021-ben. A globális okostelefon szállítása és piaci részesedése egyaránt rekordmagasságot ért el, amelyből a globális okostelefon szállítmányok elérik a 190 millió darabot, ami éves szinten 30%-os növekedést jelent.

A csúcskategóriás piacon 2021-ben, a Xiaomi 3000 RMB ~ 163.000 Ft, vagy annál drágább csúcskategóriás okostelefonokat is szállított. Kínában és a tengerentúlon legalább 300 eurós árral, a leszállított egységek meghaladták a 24 millió darabot, ami 2020-tól megduplázódott. Közülük a 300 eurós vagy afeletti csúcskategóriás okostelefonok tengerentúli szállítása több mint 160%-kal nőtt éves szinten.

A Counterpoint szerint a Xiaomi sikeresen belépett a globális piac nagy részébe, abba az elit klubba, melybe eddig csak a Samsung és az Apple tartozott. Ez 500 millió aktív készüléket jelent világszerte.

Mennyire volt hasznos ez a bejegyzés?

Kattintson egy csillagra az értékeléshez!

Átlagos értékelés / 5. Szavazatok száma:

Eddig nincs szavazat! Legyen Ön az első, aki értékeli ezt a bejegyzést.

Mivel hasznosnak találtad ezt a bejegyzést...

Kövess minket a közösségi médiában!

Sajnáljuk, hogy ez a bejegyzés nem volt hasznos az Ön számára!

Javítsuk ezt a bejegyzést!

Mondja el, hogyan javíthatnánk ezt a bejegyzést?

- Hirdetés -