KezdőlapHírek3 év Android és 4 év biztonsági frissítést kap a Xiaomi 11T...

3 év Android és 4 év biztonsági frissítést kap a Xiaomi 11T sorozat

A Xiaomi tegnap bejelentette, hogy a szeptember 15-én bemutatásra kerülő Xiaomi 11T és 11T Pro telefonokra meghosszabbítja az Android rendszer frissítési periódusát. Ez annyit jelent, hogy az Android alapot 3 évig, míg a biztonsági frissítést 4 évig szolgáltatja. Ezzel jelentősen megnövelve a Xiaomi 11T család használhatósági idejét.
Peking, Kína, 2021. szeptember 9. – A Xiaomi bejelentette, hogy a Xiaomi 11T sorozat – Xiaomi 11T Pro és Xiaomi 11T – három generációs Android rendszerfrissítést kínál, valamint 4 éves biztonsági frissítést. Ezzel a változással a Xiaomi 11T sorozat felhasználói jobb felhasználói élményt és hosszabb távú adatbiztonságot élvezhetnek. Bár más eszközök jelenleg nem tartoznak ide. A Xiaomi úgy véli, hogy ez pozitív változást tükröz és kielégíti a Xiaomi 11T sorozat felhasználói igényeit.

Az okostelefonok hardverének folyamatos fejlesztésével az okostelefon életciklusa fokozatosan meghosszabbodik, ami azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell olyan gyakran cserélniük okostelefonjukat. Emiatt több fogyasztó nagy jelentőséget tulajdonít a legújabb operációs rendszerfrissítéseknek és a legújabb funkcióknak a megszerzéséhez
– mondta Albert Shan, a Xiaomi International termék és technológiaért felelős vezetője.

A Xiaomi elkötelezett amellett, hogy a felhasználók számára iparágvezető hardvereket és tartós teljesítményt biztosítson. A felhasználók iránti elkötelezettségének folytatásaként a Xiaomi tovább bővíti a Xiaomi okostelefonok életciklusát. Biztosítja az Android operációs rendszer három generációjának frissítését. Így a felhasználók dönthetnek úgy, hogy hosszabb ideig használják jelenlegi eszközeiket, és élvezhetik a legújabb funkciókat. Ugyanakkor biztonsági frissítéseket is biztosítunk a felhasználóknak, amelyek biztosítják, hogy készülékeik hosszabb ideig biztonságosan működjenek.

A Xiaomi értékelni fogja annak lehetőségét is, hogy a kiterjesztett Android rendszert és a biztonsági frissítéseket több Xiaomi eszközre is eljuttassa. “A Xiaomi és csapata számára, nem egyszerű feladat rendszerfrissítéseket és biztonsági javításokat biztosítani minden korábbi okostelefonhoz. Ennek a kihívásnak a kilátása és az ügyfeleink vágyainak való megfelelés azonban izgalmas. Egyrészt ismét teljesítjük a Xiaomi globális felhasználóinak tett ígéretét – elképesztő termékeket kínálunk. Másrészt a Xiaomi okostelefonok élettartamának fokozatos meghosszabbítása progresszív lépés, amely elősegíti a Xiaomi fenntarthatósági és környezetvédelmi felelősségi céljait
– tette hozzá Albert Shan.

Jogi nyilatkozat:

Az Android operációs rendszer frissítéseinek és funkcióinak elérhetősége eszközönként és piaconként eltérő lehet. A frissítés elérhetősége számos tényezőtől függ, beleértve, de nem kizárólagosan, a frissítés összetettségét, a helyi szabályozást, a piacot és egyéb tényezőket.

Szabó Kornélhttps://helloxiaomi.hu/
2013 óta foglalkozok a Xiaomi termékeivel, először a MIUI rendszerrel ismerkedtem meg és teremtettem meg a rajongói bázist, a MIUI fórumon. 2017 óta írom a cikkeket a Hello Xiaomi hírportálra, ami mára, az ország legnagyobb Xiaomi márkával foglalkozó oldala lett.
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
- Hirdetés -

Legújabb cikkek