Xiaomishop születésnapján nagy akciók jönnek!!!

96
- Hirdetés -

A xiaomishop.hu webáruházról biztos hallott már mindenki, ki jót, ki rosszat. De sokan nem tudják, hogy mi rejlik egy név mögött. A Xiaomi Shop a legrégebbi Xiaomi-val foglalkozó üzlet Magyarországon, akik “garázs” boltból immár hivatalos partnere és viszonteladója lett az anyacégnek.

Xiaomishop születésnapján nagy akciók jönnek!!!

A webáruház múltja egészen 2013-ig nyúlik vissza és azóta töretlenül elégíti ki a Xiaomi rajongók igényeit. A hivatalos viszonteladóvá válás előtt mindent IS meg lehetett venni náluk és nem voltak bekorlátozva a termék elérhetőségek. Bár már csak és kizárólag Xiaomi/Redmi termékek elérhetőek, még mindig az ország legnagyobb és legjobb webáruháza maradt.

Xiaomishop születésnapján nagy akciók jönnek!!!

A xiaomishop.hu fennállásának évfordulója hamarosan érkezik, már 9 éves a webáruház! Ebből adódóan az üzlet szülinapi akciósorozattal fog minden kedves rajongónak kedveskedni! Az akcióban lesz minden, mi szem-szájnak ingere. Okosotthon cuccok, órák, karkötők, rollerek, kamerák, robotporszívók, stb. Sajnos infót még nem kaptam, hogy telefonok is lesznek e benne. De megéri megvárni az akciós időszakot, amely 2023. január 25 – 29. között lesz. Tartsatok velünk vagy kövessétek a xiaomishop.hu Facebook oldalát, az azonnali infókért!

- Hirdetés -